nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Quatre ferits en un incendi a Palma

Desenes de persones foren desallotjades d'un tercer pis al centre de la ciutat. La intervenció ràpida dels serveis d'emergència i l'actuació eficaç dels Bombers de Palma hi evitaren un desastre pitjor

Eren les 16.22 hores d'ahir quan els serveis d'emergència foren alertats que s'havia declarat un incendi important en el número 6 del carrer de Monsenyor Palmer de Palma. Ràpidament, s'hi desplaçaren nombroses dotacions de la Policia Local de Palma, el Cos Nacional de Policia i ambulàncies del 061 i dels SSG (Serveis Sociosanitaris Generals), a més de tècnics de la Direcció General d'Emergències. Els equips de socors, amb vestits ignífugs, entraren a l'edifici en flames amb equips de respiració autònoma.

Per la seva banda, Mario Solano, responsable del dispositiu sanitari de rescat, va confirmar que "hem evacuat quatre persones, la majoria per inhalació de fum, una altra per una crisi d'ansietat i un home que té cremades de primer grau a la cara i a les mans. A més a més, hem atès allà mateix alguns dels afectats", va manifestar el tècnic.

Segons les primeres hipòtesis de la investigació, les causes del foc s'havien de cercar en un aparell elèctric situat en una de les habitacions de la tercera planta de l'immoble. Es tracta d'un pis llogat a un jove colombià.
Durant l'extinció de l'incendi es varen viure escenes de dramatisme i preocupació dels veïns.

Mentre els bombers extingien les flames, la Policia Local de Palma alertava els residents dels pisos amb aquestes paraules: "Posau tovalloles banyades a les portes, tancau les finestres i no us poseu als replans de l'escala".
Amb gran eficiència, els bombers hi feren servir màquines extractores de fum. Una vegada extingit el foc, la gent pogué tornar a les seves cases.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris