nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

Precintada una casa per la caiguda de part del sòtil

El mal estat de les bigues és la possible causa de l'enfonsament en un primer pis de la barriada de Son Oliva. No s'hi hagueren de lamentar danys personals

Els bombers precintaren ahir migdia un primer pis de Palma després que se n'esfondràs part del sòtil, segons sembla pel mal estat de les bigues. En el moment dels fets no hi havia ningú a dins i això féu que no s'hi haguessin de lamentar danys personals. Els propietaris de l'habitatge, que viuen a una altra casa, foren informats del succés. Ara, els tècnics municipals inspeccionaran l'immoble per determinar les mesures que s'han d'adoptar. Els Cos de Bombers desaconsellaren que l'ahibitatge sigui utilitzat fins que se n'arreglin els danys.
L'esfondrament va tenir lloc devers les 15.00 hores a la barriada de Son Oliva, al cap de cantó dels carrers de George Orwell i Miquel Àngel Riera -abans Comandant Alorda Bujosa i Alferes Gralla Lladó-.

A la part baixa de la confluència d'aquests dos carrers hi ha dues plantes baixes, entre les quals hi ha una escala que dóna accés als tres primers pisos. En un d'aquests immobles es produí l'esbucament d'una part del sòtil. Els veïnats d'una de les plantes baixes explicaren: "Estàvem dinant i de sobte hem sentit un renouer, no sabíem què passava, ens hem espantat, hem sortit de casa i hem cridat la Policia". Els bombers hi trobaren les vigues en mal estat i que havia caigut un metre i mig de sòtil, per la qual cosa decidiren precintar la casa i avisar-ne els propietaris. La resta de veïns poden ocupar el seu immoble sense cap perill.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris