muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Comença la recerca de Marta del Castillo a una rasa

L'ex-al·lota de l'assassí confés va declarar a la Policia la possibilitat de que el cos es trobi en aquest lloc de la localitat de Camas

39120

La Policia ha reprès avui la recerca del cos de Marta del Castillo.

JULIO MU

La Policia Nacional ha començat avui la recerca de Marta del Castillo a la rasa de Camas (Sevilla) on Miguel C.D. hauria enterrat el cos de la menor, segons va apuntar l'ex-al·lota de l'assassí confés en una declaració policial.

La zona es troba ubicada al final del carrer Camino de la Montaña, a pocs metres d'on viu l'ex-al·lota de Miguel i on aquest residia quan va desaparèixer Marta el passat 24 de gener.

Fins al lloc s'han desplaçat sis policies nacionals a cavall, tres patrullers, cinc motoristes del Cos Nacional de Policia i una excavadora.

Per accedir a la rasa, la Policia ha hagut de desallotjar la desena de vehicles dels mitjans de comunicació desplaçats per cobrir la notícia que ocupaven un solar pel qual han d'accedir els membres de la Policia Científica.

D'altra banda, l'avi de Marta, Antonio Casanueva, ha manifestat els periodistes que la tela blanca amb taques vermelloses localitzada ahir en l'entorn de la rasa no conté restes de la seva néta, segons l'ha comunicat avui la Policia.

La rasa en la qual es buscarà el cos de Marta és al costat d'un rierol el curs del qual va ser corregit l'hivern passat.

En els promontoris que hi ha al costat del rierol s'han concentrat nombrosos veïns  per seguir el rastreig policial.

Segons ha afirmat t l'avi de Marta, la policia ja va estar per aquest entorn fent una inspecció ocular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris