algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Rescaten una dona que va caure a l'interior d'una tomba

"Ha estat un dels pitjors dies de la meva vida. Pensava que no ho contaria, que m'havia arribat el final. El terra va cedir i quan vaig voler adonar-me estava encaixada dins una tomba, sense poder moure'm i a escassos centímetres de restes humanes d'un nínxol de l'any 1800". Així comença el relat dels fets Amparo, una dona de 61 anys que dimecres passat va sofrir un peculiar accident al cementeri de Palma. "Tot va començar devers la una i mitja del migdia. La meva mare, de 81 anys, la meva germana i jo ens dirigíem al cementeri de Palma, concretament a la part vella, on hi ha les tombes més deteriorades i que és ple de rètols que adverteixen que no es poden trepitjar les tombes", relata Amparo, visiblement afectada i amb llàgrimes als ulls. "La meva mare va decidir asseure's mentre nosaltres col·locàvem les flors en el nínxol del meu germà.

Justament feia un any que havia mort. En aquest moment, jo era en una zona de graveta, però a conseqüència de l'aigua caiguda els darrers dies el sòl va cedir i el terra em va engolir. A causa de l'impacte vaig sofrir nombroses contusions i vaig perdre tota la força. La meva mare, amb 81 anys, es va posar molt nerviosa i va patir un petit atac d'ansietat. La meva germana no sabia què fer. A més, va començar a ploure i per aquella zona no hi havia ningú que pogués ajudar-nos. Va ser espantós, vam passar molta por. Després de més de 30 minuts de sofriment i lluita aconseguírem sortir de la tomba i, ràpidament, vam anar a l'hospital de Son Dureta", conclou la protagonista. Amparo no cerca indemnitzacions ni té pensat denunciar l'Ajuntament.

"Afortunadament no necessit els doblers fàcils i no tinc com a prioritat demandar els empleats d'allà, però hi ha motius més que suficients per fer-ho", afirma la víctima. "Quan vaig cridar el personal de l'Empresa Funerària Municipal (EFM) em van dir que no podien atendre'm, però que telefonàs abans de les 13 hores perquè després tanquen les oficines. No podia creure'm allò que sentia", expressa astorada la víctima. Amparo, una vegada rescatada del forat en què va caure, va ser traslladada d'urgència al centre hospitalari.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T.S.F., fa mes de 11 anys
Francament, un accident molt macabre.
Però és veritat que la part vella del cementiri de Palma està en molt males condicions i fa por segons per on has de passar.
M'ha extranya que no hi hagi més accidents.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris