algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Denuncien l'abandonament del quarter de la Policia a Capdepera

Els 44 agents es troben ubicats en una nau industrial on s'acumula la brutor i on proliferen rates i serps. Comparteixen l'espai amb la brigada d'obres

Les condicions de salubritat i seguretat amb les quals han de treballar alguns agents de les diferents policies locals de les Balears són molt deficients, però en alguns casos són lamentables.A Capdepera, el quarter de la Policia Local està ubicat en una nau, des de fa més de 17 anys. La instal·lació és de grans dimensions, però és compartida amb la brigada d'obres i serveis del Consistori.

Els implicats es queixen que el sòtil és format per planxes d'uralita en tota l'extensió. "Una autèntica sauna a l'estiu i una gelera a l'hivern", apunta un funcionari.Un dels problemes que té el quarter és que ha de ser compartit amb la brigada municipal. "Hi ha gent a tota hora. És impossible muntar-hi un dispositiu de seguretat. Estam indefensos", afirma un altre empleat.

Les mateixes fonts denuncien que els vehicles intervinguts ja no hi caben a l'interior de la nau i han de ser ubicats en un camí de terra que hi ha a la zona del darrere. A més, manifesten que la brutícia i l'acumulació de material és tan grossa que hi ha rates, serps i tot tipus d'insectes impropis d'unes dependències policials.

"El mobiliari hi cau a trossos. Els ciutadans que vénen al quarter es troben amb els vehicles policials i a darrere els passos de la Setmana Santa, les carrosses de Reis i del carnarval...", explica.

El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, afirmà: "És cert que tenim constància que han existit alguns problemes entre la Policia i la brigada. Són les típiques dificultats de la convivència. Comparteixent dependències i aquest punt du problemes puntuals. Ara, amb l'ajuda del pla E, adequam les instal·lacions i hi realitzarem unes separacions entre els dos organismes municipals".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Riera, fa mes de 11 anys
Sé de bona font que les condicions del local són realment deplorables, tercermundistes. Però qualque cosa no quadra: si hi ha serps no pot haver-hi rates! Llei de vida...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris