muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Una morta i alguns ferits de bala a Son Banya

Un grup de gitanos de Sant Magí hi obrí foc i els del poblat hi respongueren a tirs

110306

La presència dels ferits a Son Llàtzer va motivar un gran desplegament policial.

V. Vasilev

Una dona morí i diferents persones resultaren ferides de bala anit a Son Banya en un tiroteig. Tots són d'ètnia gitana. Els fets tingueren lloc quan quatre individus es presentaren armats amb pistoles al poblat i hi obriren foc. Després es produí un tiroteig. Tot indica que el narcotràfic en va ser la causa. Els primers indicis apuntaven que la dona que perdé la vida d'un tir al cap podria ser Josefa Heredia, la Parrala, però aquesta dada estava pendent de confirmació. Un dels atacants hauria estat detingut. Segons sembla, els atacants, que hi arribaren dins un cotxe, són del clan de Sant Magí. El grup es dirigí a un dels habitacles. N'obrí la porta una dona, que fou abatuda a tirs, a conseqüència dels quals resultà morta.

Aquell tiroteig fou el detonant de l'enfrontament. Des de diferents finestres, els habitants del poblat començaren a disparar contra els atacants. Com a resultat, fou ferit un membre del grup de Sant Magí, que tornà al cotxe i emprengué la retirada. Segons sembla, els assaltants es dirigiren cap a l'hospital de Son Llàtzer, on deixaren el ferit. Així mateix, hi començaren a arribar els veïns de Son Banya amb els seus lesionats. Pareix que la dona va morir un cop ingressada. Les forces policials varen envoltar Son Llàtzer i varen prendre el poblat mentre s'iniciaven les investigacions. A l'hora de tancar aquesta edició no se sabia si s'havien efectuat més detencions ni si havien estat detectat tots els agressors, que segons sembla aconseguiren fugir. Allò segur és que des de Son Banya es clamava revenja.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Una mica de tolerància, fa mes de 11 anys
Tomeu Binimelis Matemala. Tret de que siguis una joia, pens que tot el currículum que comptes és gràcies a la suma de una manca absoluta de personalitat per part teva i, per altra banda, per un grapat de gentussa a la qual l'interesa que gent com tú caigui, creant-li necessitats.
Quant a l'exclusió categórica que fas dels castellanoparlants, em sembla un greu error, degut a que potser algú d'ells podria tenir la solució als teus problemas. L'únic interés per establir un monolingüisme només interesa a quatre polilticutxos sense misatge electoral alternatiu.
Valoració:0menosmas
Per Una mica de tolerància, fa mes de 11 anys
Tomeu Binimelis Matemales, tret de que siguis una joia "carn de tomba" com tu dius, pens que tot aquest currículum teu és gràcies a tota la purria de gentussa que t'ha creat tot aquest cúmul de necessitats. Com tota aquesta fauna viu del mercat negre afavoreix que gent sense personalitat com tú sigui carn de canyó.
Quant a allò de l'exclusió del castellà de la manera absoluta que dius, em sembla un gran error. De fet algú castellano parlant podría tener la solució als teus problemas, per la qual cosa, aquesta exclusió només beneficia als politicutxos que viuen del conte.
Valoració:1menosmas
Per FDG, fa mes de 11 anys
Corb, jo heu crec que t'estimes mes viure amb els gitanos, si no a qui compraries se droga?
Valoració:4menosmas
Per Tarantino, fa mes de 11 anys
acojono en SAN MAGIN, EL PENDENCIERO PATRIARCA ha dicho que usará la violencia, mientras Groskke en lugar de darle dos hostias le dá subvenciones con mis impuestos. El progre se está luciendo. Y lo querian elegir jefe del PC de España´
en Mallorca todo da igual entre canasteros y encorbataos nos estan jodiendo de lo lindo.
Valoració:51menosmas
Per Tarantino, fa mes de 11 anys
Como Groskke no controla los centros culturales de barriadas y son nidos de tramposos de izquierdas,como va a solucionar el problema de SON BAÑA ?
Valoració:14menosmas
Per enric, fa mes de 11 anys
lo raro es que no hayan pillado a alguno de los que dicen ser politicos
bueno, sillas y sueldos tienen, de politica nada porque hacer politica es salir a la calle para ayudar al projimo.
porque gitanos hay muchos y no todos son de raza, como Lorenzo Palmer y Enric Molina ..... por todos conocidos- gitanos bordes o sea que no son de pura raza.. jeje
Valoració:5menosmas
Per Capsigrany, fa mes de 11 anys
Nadiu: Mallorca també es famosa per els mallorquins corruptes, o no??
Valoració:5menosmas
Per mar, fa mes de 11 anys
endivina perque ets collo´, endivinador.
Valoració:-1menosmas
Per un tipo UM mes radical, fa mes de 11 anys
QUAN VEIG AIXÒ ME DEMAN... TAN DIFÍCIL ES MONTAR UN PARTIT POLÍTIC NACIONALISTA DE VERES I DE CENTRO-DRETA, PERÒ NACIONALISTA DE VERES.. JO PENS QUE COM AIXÒ SEGUESQUI AIXÍ S'ACABARÀ ENDUGUENT MOLT DE VOTS....perdó per escriure en majuscula no m'havia donat conta xD
Valoració:12menosmas
Per aguila, fa mes de 11 anys
NI GITANOS NI CORBS!!!
Valoració:40menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris