cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 21°
30°

Cort cedeix un solar a Salut per construir un Servei d'Urgències d'Atenció Primària a La Soledat

L'Ajuntament de Palma i la Conselleria de Salut han firmat la cessió d'un solar a La Soledat per construir un nou Servei d'Urgències d'Atenció Primària.

Segons ha informat l'Ajuntament, el batle José Hila, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, han assistit a la firma de la cessió d'un solar de Cort, situat a la barriada de La Soledat, perquè la Conselleria hi pugui construir i gestionar un nou Servei d'Urgències d'Atenció Primària (SUAP).

El Consistori de Palma ha detallat que el solar és de 1.929 metres quadrats i confronta al carrer Sant Damàs, amb un espai lliure i un vial, i es troba destinat a equipació sociocultural. La Conselleria de Salut i Consum va traslladar la petició a Cort amb l'objectiu de millorar les prestacions sanitàries dels veïnats de les barriades de La Soledat, Son Gotleu, Llevant i Pere Garau.

Una vegada formalitzada la cessió, Salut s'encarregarà de fer el canvi d'ús del solar d'acord amb l'Ajuntament. Tot això després que l'àrea de Model de Ciutat faci la tramitació corresponent perquè el solar pugui ser posat a disposició de la Conselleria. L'àrea de Turisme, Sanitat i Consum s'ha coordinat amb la Conselleria per donar solucions a les necessitats sanitàries de la zona.

Cort, ha destacat que aquest solar s'ha escollit perquè té una gran capacitat per construir-hi. La finalitat de la cessió s'haurà de complir en un termini màxim de cinc anys i s'hi haurà de mantenir destinat durant els 30 següents. En cas d'incompliment o falta d'ús, es produirà la reversió automàtica de l'acord.

Per altra banda, la Conselleria de Salut començarà amb el procés de licitació del projecte arquitectònic i posterior licitació de les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris