cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
24°

Cort inicia una campanya per donar a conèixer l'espai en línia LGTBI

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa una campanya de difusió per donar a conèixer entre els joves de ciutat l'espai web dedicat a temàtiques LGTBI del que disposa des de l'any passat. Amb la creació d'un codi QR es pretén que tots aquells que vulguin arribin fàcilment a la web espaionlinelgtbi.cat.

El codi es podrà trobar en un cartell que es penjarà en els diferents serveis de joventut, en els instituts d'educació secundària i també es farà arribar a totes les entitats locals LGTBI. Així mateix, estarà present i visible a les diferents accions que s'organitzin des de l'àrea de joventut durant els mesos d'estiu.

A més, també es treballa perquè al llarg de 2021, entitats i serveis referents per joves puguin incloure un enllaç a les seves pàgines web que redirigeixi als visitants a aquest espai en línia LGTBI.

L'espai en línia LGTBI és una web col·laborativa i de divulgació que va ser creada el juny de 2020 pels serveis de Juventut Dinamo, PalmaJove i Espais Joves que depenen de la Conselleria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament.

Segons Cort, l'objectiu d'aquesta iniciativa era oferir a les persones joves una recopilació web actualitzada d'accions, serveis, campanyes, informacions, esdeveniments i entitats referents en la temàtica LGTBIa la ciutat.

Durant el seu primer any de funcionament la web ha rebut 21.765 visites, va comptar amb 77 enllaços a diferents entitats locals, estatals i internacionals, i va ser actualitzada en 119 ocasions.

Segons el director general de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Alberto Rosauro, «centenars de joves LGTBI de Palma viuen en contextos de violència en espais públics i, especialment privats, a les seves feines, entorns socials i familiars».

Rosauro ha destacat que «els serveis dedicats a treballar directament amb joves no poden romandre aliens a les necessitats que sorgeixen des de la diversitat juvenil».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris