cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
24°

La 39a Fira del Llibre al Passeig del Born de Palma ja és aquí

La Fira del Llibre torna al Passeig del Born de Palma. El pròxim divendres dia 4 de juny, a les 10 hores, les 17 llibreries del Gremi de Llibreters de Mallorca que hi participen pujaran la barrera de les seves parades.

El lema d’enguany és ‘Roda el món, torna al Born!’. S’han organitzat més d’un centenar d’activitats i signatures que es duran a terme als dos escenaris del passeig del Born i a les llibreries.

L’horari de la fira serà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, del 4 al 13 de juny.

A l’horabaixa es durà a terme el pregó que enguany anirà a càrrec del professor i escriptor Sebastià Perelló. El tema del pregó serà «l’art de llegir, la lectura en un context on es debat què hem de llegir, com i quins són els actors que intervenen en aquesta activitat tan familiar i alhora tan complexa».

El Gremi de Llibreters també ha recordat que enguany es disposarà de dos escenaris a cada banda del Passeig del Born: un més gran, a la part de la Plaça de la Reina i un altre a la part de la Plaça Joan Carles I. La majoria de les activitats seran d’assistència lliure fins a completar el nombre de cadires i per a algunes serà necessari reservar plaça.

Les llibreries d’aquesta Fira del Llibre són 17: Casa del Libro, Drac Màgic, El Corte Inglés, Embat Llibres, Es Raconet, Espai Caramulls, FNAC – Palma, Ínsula Literària, La Biblioteca de Babel, Lila i els contes, Literanta, Llibreria Campus, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibres Ramon Llull, Quars Llibres, Quart Creixent i Univers del Còmic.

Aquí podeu consultar el programa d'activitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris