algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

La Misericòrdia serà un centre d'interpretació

El Consell de Mallorca ha informat que avancen «a bon ritme» les obres de La Misericòrdia, on es recuperarà l'aljub perquè pugui ser visitat i es crearà un centre d'interpretació.

Així ho ha indicat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, després de visitar la segona fase del projecte. «Donam continuïtat i complementam un projecte que permetrà a aquest edifici emblemàtic reforçar el seu ús cultural i administratiu» ha explicat.

Actualment es du a terme la segona fase de rehabilitació del complex, que afecta l'edifici de l'antic hospital de nit, el pati, l'edifici de l'antic dipòsit de l'arxiu general i l'habilitació d'un nou accés a l'aljub.

Fins ara s'ha realitzat un 12% del projecte. Durant la segona fase de rehabilitació es crearà un centre d'interpretació per explicar la història de l'edifici.

En total, les obres abasten 4147,81 metres quadrats i el pressupost per a la segona fase del projecte és de 6,3 milions d'euros, repartits en un pla plurianual.

Aquestes obres es duen a terme amb la idea que puguin tenir un ús cultural i administratiu, encara que encara no s'ha decidit el seu ús final. El termini previst per l'execució de les obres és l'octubre de 2022.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris