algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Les obres de remodelació del Passeig Marítim de Palma eliminaran un carril de cotxes

El president de l'Autoritat Portuària de les Balears (APIB), Joan Gual de Torrella, ha confirmat aquest divendres que les obres de remodelació del Passeig Marítim de Palma implicaran l'eliminació d'un carril de cotxes, deixant-lo en dos, amb l'objectiu de guanyar espai per als vianants.

Així ho ha confirmat en una roda de premsa telemàtica, en la qual el batle de Palma, José Hila, acompanyat de la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, i la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha presentat el projecte de remodelació del Passeig Marítim de Palma.

En aquest sentit, Gual ha explicat que el projecte mantendrà els tres carrils en les interseccions cap a Palma, però la resta es quedarà en dos. Tot i això, ha assegurat que s'ha fet un estudi de mobilitat «amb tècniques absolutament contrastades per a determinar que aquesta modificació no col·lapsi Palma».

La remodelació del Passeig Marítim de Palma es durà a terme gràcies a un acord entre l'Ajuntament de Palma i l'APB, sent la inversió d'aquesta de 32 milions d'euros. Les obres duraran tres anys i podrien començar el 2021, una vegada que el Ministeri d'Hisenda doni el vistiplau al conveni.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris