nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

MÉS: «El decret és la normativa més ambiciosa per la protecció del territori dels darrers anys»

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha assegurat que el decret de mesures urgents de protecció del territori del Govern és la normativa «més ambiciosa i important per a la protecció del territori de les darreres dècades». Noguera ha manifestat que el decret suposa «una clara aposta per un canvi de model territorial que redueix el creixement urbanístic desmesurat i l'especulació».

Noguera ha emfatitzat que amb el nou decret «no hi haurà més petits Deià ni tampoc un consum desmesurat de l'aigua i ha recordat la importància de limitar la construcció de piscines o la protecció d'aqüífers». El coordinador de MÉS ha posat l'accent que el nou decret posa el sòl rústic «a la disposició dels pagesos i no al servei dels interessos dels especuladors». A més, ha destacat, inclou aspectes que permetran «evitar situacions de risc davant inundacions o incendis forestals».

Per part seva, el conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, ha expressat la seva satisfacció per un decret que estableix «mesures de protecció i conservació» dels valors ambientals, paisatgístics i urbans del territori, «dirigides a contenir el creixement de la nova urbanització i reforçar la protecció del sòl rústic».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris