algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
21°

Cort assumirà l'IVA en la contractació de la programació dels teatres municipals

L'Ajuntament de Palma assumirà l'IVA de la contractació de les programacions culturals dels teatres municipals, seguint un dels punts del pla de xoc per a pal·liar els efectes de la pandèmia en el sector cultural i «millorant les condicions de les companyies i els actors».

Així ho ha indicat aquest dilluns el regidor de Benestar i Cultura de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, qui ha presentat en roda de premsa telemàtica les novetats de la convocatòria per a la programació de la temporada 2020/2021 en els teatres municipals.

En aquest sentit, Noguera ha afegit que, com s'indica en el Pla de xoc, el 100 per cent de la recaptació dels espectacles anirà a parar a les companyies.

A més de les millores de les condicions de contractació, la convocatòria, ha explicat Noguera, incorpora altres novetats com la realització dels tràmits de manera telemàtica.

Noguera ha recordat que la nova convocatòria «compleix amb el que s'estableix» en el Pla de xoc, que preveu que l'ajornament dels esdeveniments prevists durant l'estat d'alarma no va en detriment de les convocatòries ordinàries.

La convocatòria, ha indicat, s'ha fet en «diàleg constant» amb el sector cultural i amb la premissa d'augmentar la presència de companyies, associacions i artistes de les Balears, que es tendrà en compte en els criteris de puntuació de la convocatòria.

L'edil ha apuntat, a més, que l'Ajuntament treballa perquè els teatres municipals puguin ser utilitzats també com a sales d'assaig per a les companyies i les associacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris