nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Palma: feixistes insulten els membres de Música per la Llibertat i la policia identifica els cantaires

Aquest dijous es tornava a celebrar una nova edició, la 113, de Música per la Llibertat a la plaça de Cort de Palma.

En aquesta ocasió, un grup d'una desena de militants feixistes han intentat boicotejar l'acte cridant consignes espanyolistes i insults cap als cantaires.

La dotació de la policia espanyola, que era superior a la d'altres ocasions, no ha intervengut, fins que, gairebé al final de la cantada, ha demanat la identificació a dos dels cantaries. La convocatòria de Música per la Llibertat està comunicada amb temps i forma correctes.

Es dona la circumstància que el dia de Nadal de fa dos anys, els membres de la policia espanyola també varen identificar una sèrie de participants de Música per la Llibertat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Es la "proporcionalitat" marca EÑA. No facis el que no m'agrada perque jo tinc la raó de la força . I la força de la raó, qui la té?

Valoració:1menosmas
Per idò sí, fa dervers d'un any


Cal saber si els qui cantaven cantaven en mallorquí o en castellà, és a dir, cançons subversives o cançons que tenen el beneplàcit dels qui comanden, molts dels quals, entre els quals molts de policies, encara es mostren convençuts franquistes, i ja sabem el que hagués fet en Franco en aquestes circumstàncies.

Valoració:7menosmas
Per pep de sa sinia, fa dervers d'un any

I per què les a les dues primeres fileres de la foto s'hi posen els polítics? Ben al davant com si fossin ells els protagonistes i no tota aquesta aquesta que ha entregat una bona part de la seva vida al servei de l'Ajuntament.

Valoració:-4menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any

Ja és ben hora, de posar nos seriosos i deixar los de pagarel seu sou.
No és la primera ni la segona vegada que els nazifatxes insulten, fan destrosses o peguen, però que els que acaben fitxats i multatats son les vìctimes. I això és una escopinada a la cara dels contribuents.

Valoració:20menosmas
Per tolerant ?, fa dervers d'un any

Quin FÀSTIC d´intolerants antidemòcrates. Barco !!

Valoració:25menosmas
Per Això és policia?, fa dervers d'un any

Ah! Em pensava que la policía tenia l´obligació de identificar, almenys, els que insulten! Ho fan tot girat! Que no en saben? Que varen estudiar l´ESO? Passaren, com tants d´altres, amb assignatures suspeses?
Tot fa pensar que sí!

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris