nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Palma comptarà amb sales d’assaig municipals

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha presentat el projecte de sales d’assaig municipals. Aquest nou equipament cultural serà una construcció modular i constarà de 10 mòduls per a sales d’assaig, un mòdul de serveis sanitaris i un mòdul destinat a oficina de gestió administrativa del centre.

Aquest nou equipament cultural estarà situat a un solar de propietat municipal al carrer Zuloaga amb Jacint Verdaguer, al barri de Son Fortesa. La superfície del solar és de 1.824 m2, la superfície d’actuació és de 623.75 m2 i l’edificació és de 282,51 m2.

Noguera ha explicat que «per primera vegada, Palma tendrà sales d’assaig municipals, un reclam històric del col·lectiu musical i al que donam resposta amb aquest nou equipament cultural» i ha afegit «començam per 10 sales, però tenim el compromís d’ampliar-les en una segona fase».

Cada un dels locals d’assaig tendrà un total de 17,58m2 i estaran totalment insonoritzats. Aquest tipus de construcció modular permetran que s’ampliïn el nombre de sales d’assaig en un futur tal i com preveu fer la regidoria de Cultura. Està previst que pugui haver-hi els locals prevists actualment a la planta baixa i fins a 3 plantes més de locals.

El cost de la realització del projecte executiu és de 462.789,44€, i les obres tenen previst un termini de 6 mesos des de la signatura del contracte. El projecte bàsic i d’execució ha estat redactat per l’Arquitecte Aina M. Cifre Bibiloni.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris