algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Fundació Turisme 365 destinarà 607.335 euros a promocionar Palma

La Fundació Turisme 365 destinarà un total de 607.335 euros en 2020 a promocionar la destinació de Palma, segons ha destacat el gerent de l'entitat, Pedro Homar, en la sessió ordinària del Patronat de la fundació, celebrada aquest dijous en el Palau de Congressos.

La Fundació comptarà amb un pressupost d'1.118.306 euros, dels quals l'Ajuntament de Palma aporta 935.000; els patrons, 54.000; l'activitat mercantil, 59.000, i les subvencions obtengudes per part del Consorci d'Allotjament Turístic sumen un total de 70.306 euros. Homar ha assenyalat que del total destinat a promoció turística, 116.800 euros corresponen a les accions promocionals que es duran a terme durant l'any.

També hi ha una partida de 266.076,04 euros per a la gestió de les oficines d'informació turística; 145.200, als contractes de les diferents agències de comunicació i relacions públiques dels mercats nacionals i internacionals; mentre que 79.259,63 euros es destinaran a material d'informació turística.

L'acte ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro; la directora general de Turisme, Maribel González; el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, així com de diversos regidors de Cort i representants del món empresarial i turístic integrat en aquest Patronat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per teresa, fa dervers d'un any

Pero encara més? no podem viure al centre de palma per mor del lloguer turistic i encara voleu que vengui més gent? La illa és limitada COLLONS! estic fins el nas de polítics que viuen al seu nigul de cotó fluix i es pensen que promocionar la ciutat servirà per quelcom més que per embrutar-nos FINS ELS COLLONS(que no tenc)

Valoració:1menosmas
Per Què pretenen?, fa dervers d'un any

Horrooor!
Més gent?
Tota Mallorca desnonada! Que ens cerquin un lloc on viure!

Valoració:1menosmas
Per Toni F., fa dervers d'un any

Més promoció encara? Això són ganes de tirar els diners públics per fer contents vés a saber qui. L'Ajuntament és el que més diners posa en aquest disbarat, valdria més que els invertís en coses més peremptòries per a Ciutat. Hi ha manca de diners, sempre la mateixa excusa, però ja es veu per què. Això són els polítics que ens mereixem per no ser més exigents a l'hora de votar. Fer-mos creure que necessitem el que ens sobra, és impropi d'un consistori que es diu progressista i d'esquerres. Hi ha barris que pateixen una desídia crònica per part de Cort i mereixen ser atesos en les seves demandes. Ara ja sobren les excuses perquè el que falta és autèntica voluntat de treballar pel bé comú i complir, per tant, les promeses fetes en campanya.

Valoració:0menosmas
Per Aclariment, fa dervers d'un any

Quina promoció? Més turisme de gatera?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris