cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Orgull Llonguet presenta el mocador d'aquest Sant Sebastià 2020 amb el lema 'Ciutat per a qui la torra'

El lema del mocador d'enguany és 'Ciutat per a qui la torra'.

Orgull Llonguet

Com és tradició per les festes patronals, el col·lectiu festiu Orgull Llonguet treu el mocador groc santsebastianer d'enguany amb el lema 'Ciutat per a qui la torra'.

Segons el col·lectiu, «al voltant de les torradores hi ha vida autoorganitzada d'entitats, AAVV, col·lecitus, confraries... per tant, volem més torradores. I ho feim a les Galeries de Plaça Major, reivindicant junt amb altres entitats, la Zona Zero de Palma, un espai que dinamitzi culturalment i socialment el cor de Ciutat».

Orgull Llonguet ha insistit que «el lema del mocador d'enguany és tan dolent que arriba a ser bo -han afirmat experts en màrqueting-, quina paradoxa!». «Alguns creuran que és un homenatge als piròmans dels contenidors. Altres obsessionats amb el color groc hi veuran un clar sentit polític, tot oblidant que som grocs des del 2014, i hi veuran un missatge subliminal de la voluntat de cedir Ciutat a qui(m) torra, adéu Hila! Altres que utilitzen l'expressió col·loquial creuran que Palma és per al pesats, bé, idò si és així, ens farem pesats fins que Ciutat sigui per a qui l'habita».

«No ens bastava enfadar els de Part Forana amb el nostre fantàstic lema 'Sant Antoni telonero' que ara sembram la confusió. Visca la polisèmia i visca Orgull Llonguet!», han sentenciat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Resposta a Maria, fa 8 mesos

Son gent que volen crear ciutat, reivindicant ses nostres festes. Ciutat no és una ciutat per a que sols puguin viure els empresaris de les grans tendes de ciutat fent doblers, és i ha de ser sempre una ciutat per viure-hi.

Son un col·lectiu / moviment social imprescindible per donar vida a sa ciutat.

I no son cap nins, sa dona de la esquerra de la imatge té 40 o si no els té, hi està a prop.

Valoració:1menosmas
Per Maria, fa 8 mesos

Per què sempre sembla que aquesta gent és la mateixa? Al·lots amb síndrome de Peter Pan que sembla que no acaben d'assumir l'edat ni el fet que els llonguets existien molt abans que ells nasquessin. Per què no hi ha mai nins o vells?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris