cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

Els soldats podran ser policies locals i funcionaris municipals a les Balears

09-12-2019

Segons ha explicat IB3 Notícies, la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) i el Ministeri de Defensa espanyol han signat un conveni que impulsa la incorporació al món laboral del personal militar pròxim a la seva desvinculació de l'Exèrcit espanyol.

Com apunta la FELIB, l'acord neix per la necessitat d’oferir una «alternativa» als soldats de tropa i marineria que s’acosten als 45 anys, moment en què acaba el seu compromís amb l’exèrcit en cas de no promocionar-se.

Així, segons aquest conveni que durarà 4 anys, els soldats podran incorporar-se com a policies locals o com a funcionaris dels ajuntaments i els consistoris que es vulguin adherir al conveni reservaran fins un 20% de les places que s’ofereixin.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa devers d'un mes

Dels ajuntaments que ho acceptin haurem de prendre nota de quins partits hi han votat a favor per no tornar-los a votar mai mes.

Valoración:3menosmas
Per Això és infumable, fa devers d'un mes

@Aina: I no just els haurien d'exigir un bon nivell de Català, si no que als militars als que els facin funcionaris municipals per ser militars i que s'integrin a les oficines, l' enllumenat, i altres sector professionals, que almenys tenguin el títol de formació professional del grup on els integrin.
Sense oposició, sense preparaciô i qui sap que més els faltarà. Quina vergonya, de decisió franquista i il.legal! Quina vergonya!

Valoración:7menosmas
Per Aina, fa devers d'un mes

Supòs que els exigiran un cert nivell de català, no?

Valoración:6menosmas
Per ses cabres de na manyenya, fa devers d'un mes

Jo crec que a Felanitx la "Policía" Local ja s'assembla al "ejército español". Al manco algun oficial.

Valoración:4menosmas
Per Ok, fa devers d'un mes

Millor securetat no?

Valoración:0menosmas
Per Toni, fa devers d'un mes

No teng res a dir, a la posibilitat de continua una alternativa de feina, pero lo mes normal sería que ja que pertenecían a un cos militar, (Ejercit), poguesin poder continuar, bastaría poguesin continuar a la Guardia Civil, que també es un cos militar i perteneix al Ministerio de defensa seguirán dependent del estar i no supondría cap gasto per cap Ayuntament.

Valoración:10menosmas
Per Sebastià, fa devers d'un mes

I pel mateix preu, que facin de bombers, de lleva-neus, de salvament maritim, de neteja brossa al carrer en les inundacions, i de desbrossadors a la muntanya, ...etc. Be s'hauràn de guanyar el sou, dic jo. I encara votaràn com si fóssin mallorquins o balears, més dreta,vaja.

Valoración:10menosmas
Per Vergonya!, fa devers d'un mes

Ja que son tan vius, que no necessien aprendre els oficis perque pegant tirss'apren a fer tot, també poden fer de contoladors aeris i de comares.

Valoración:14menosmas
Per Lluís, fa devers d'un mes

Només faltaria llarga vida laboral als invasors, i si pot ser que siguin pescadors i capellans també.

Valoración:19menosmas
Per D7gsu me que no és veritat!, fa devers d'un mes

Com al temps de Franco, que ficaven militars i guàrdies civils, la majoria amb poca lletra i encara menys números, per ocupar places dins de les oficines públiques. I sempre acabava amb els altres fent la seva feina i el ells gaudint dels càrrecs bons. I també els civils rebien per les seves ficades de peus.
Tornam cap enrrera com els crancs, i el PSOE va en la mateixa direcció que el Trifatxet
O és que a ells en hi ha que els comanden?

Valoración:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris