algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Ca n'Oleo acollirà activitats culturals i arts visuals amb motiu de la XXV Cimera Mundial del Clima

Aquest dimarts, a partir de les 17.45 hores i fins a mitjanit, Ca n'Oleo (carrer de l'Almudaina, 4 de Palma) acollirà activitats culturals amb motiu de la XXV Cimera Mundial del Clima de les Nacions Unides (COP25) que té lloc aquests dies a Madrid.

Entre les activitats programades hi ha les actuacions del cantautor menorquí Leonmanso; la percussionista Carlota Cáceres; la performance 'Stormy Red' de l'actriu Concha Vidal; el concert del pianista de jazz Toni Vaquer a quartet; la dansa vertical per les parets del pati de Ca n'Oleo a càrrec d'Aina Pascual i les actuacions de l'electrovers de Jansky i d'una de les bandes mallorquines amb més projecció internacional, els Zulu Zulu.

Durant els concerts, es projectaran a la façana interior imatges relacionades amb ecologia i medi ambient i es farà una instal·lació d'arts visuals relacionada amb el reciclatge.

Horaris:
17.45 h Concert Leonmanso
19.15 h Concert: Carlota Cáceres
19.50 h 'Stormy Red' - Concha Vidal
20.30 h Concert Toni Vaquer Quartet
21.10 h Dansa vertical - Aina Pascual (pendent de confirmar títol)
21.30 h Concert Jansky
22.15 h Concert Zulu Zulu

L'acte servirà per a «inaugurar Ca n'Oleo com a nova seu de la Cultura de les Illes Balears», ja que s'hi ha traslladat la Delegació de Cultura, l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) i l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB).

Ca n'Oleo també serà la nova seu de l'Agenda Balear 2030. D'aquesta manera, el casal del carrer de l'Almudaina de Palma serà el lloc on es realitzaran a partir d'ara tots els actes i reunions de l'agenda Balear 2030, el calendari de feina per als fòrums de diàleg sobre sostenibilitat econòmica, ambiental i social impulsada des del Govern. La inauguració comptarà amb el parlament de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa.

A més, el divendres 13 de desembre també s'han organitzat durant tot el dia activitats culturals relacionades amb el medi ambient per a tota la família. A partir de les 10 h i fins a les 18 h del capvespre es faran cercaviles de circ, projeccions de pel·lícules, taules d'editors amb llibres infantils i juvenils, contacontes relacionats amb temes ecològics, lectura institucional al Parlament o la taula rodona: 'Edició de llibres i la crisi climàtica'.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris