nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cort aprova l'adjudicació definitiva de la subvenció d'ajudes al lloguer

La regidora de l’àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha comparegut en roda de premsa per a explicar els principals acords del Consell de Gerència d'Urbanisme celebrat aquest dimarts. A més, ha explicat que dos propostes d'acord que s'eleven a la Junta de Govern d'aquest dimecres.

En primer lloc, la Junta aprovarà la resolució definitiva de la convocatòria de subvencions al lloguer que reparteix una inversió de 300.000 euros per a «pal·liar el greuge a les famílies davant els preus abusius dels lloguers a la nostra ciutat», ha explicat la regidora. De forma prioritària, aquesta convocatòria ha tengut en compte els col·lectius més perjudicats com són els joves i els joves i majors de 65 anys.

Després de l'aprovació inicial i un període d'esmenes, ara es resol la convocatòria i es preveu que els beneficiaris comencin a cobrar l'ajuda corresponent aquest mateix mes de desembre. Els pagaments es fan en dues fases, el corresponent als mesos del gener a l'octubre es cobrarà ara, i a partir del gener, la resta dels rebuts presentats dels mesos de novembre i desembre.

En total s'han tramitat 997 expedients dels quals 426 han estat admesos i 571 exclosos, o bé perquè no compleixen els requisits (75%) o bé perquè han presentat fora de termini o han renunciat, o perquè no han esmenat correctament (24,2%).

D'aquests 426 admesos definitivament, els beneficiaris finals són 114 per ordre de prelació una vegada feta la puntuació: segons ingressos de la unitat de convivència, la puntuació dels col·lectius preferents i tenint en compte el límit de consignació pressupostaria de 300.000 €.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa dervers d'un any

Lo que es mester es fer vivendes de propietat publica, no fer pujar es preus des lloguers privats donant ajudes per pagar es lloguers privats.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris