muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Les escoletes de Palma incrementaran un 16 % el seu pressupost durant el 2020

Les escoletes municipals de Palma de 0-3 anys augmenten la seva inversió.

E.P./Arxiu

El Consell Rector del Patronat Municipal d’Escoles Infantils de l’Ajuntament de Palma, en sessió extraordinària, ha aprovat el Pressupost per el 2020 amb un increment del pressupost ordinari del 15.74% passant de 7.615.140€ del 2019 a 8.813.706,74€ el 2020. S’ha de recordar que el Patronat disposa de 12 escoles infantils amb 80 unitats actives que atenen a 1.044 infants de 0-3 anys.

El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió ha explicat que «aquest pressupost demostra el nostre compromís en l’etapa educativa 0-3» i ha afegit que «amb l’augment d’1,2 milions respecte l’any passat, el que suposa gairebé un 16% del pressupost, milloram quanitativament i qualitativament l’inversió a les escoles infantils municipals».

Tal com ha explicat l’Ajuntament, aquest increment de gairebé 1,2 milions van destinats a despeses de personal per poder respondre als triennis meritats per les treballadores, a la contractació de personal de suport per atendre infants amb necessitats educatives especials, a l’adequació de patis i pintura de les escoles i despeses de menjador i neteja. També a l’ampliació de la dotació econòmica per a petites reparacions i les partides d’estudis i projectes, així com la compra de dos vehicles elèctrics pel personal de manteniment i el canvi de lluminàries per llums led.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un veí, fa dervers d'un any

Exactament igual que la de Molinar.....
I si les deficiències tan sol fos aquesta aniria bé.
La gestió és feresta.

Valoració:1menosmas
Per Tivasdan, fa dervers d'un any

També climatitzaran els centres per a l'estiu? A l'escoleta de Ciutat Antiga, els infants i els cuidadors i cuidadores han de suportar temperatures de més de 37º.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris