nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PP proposa implantar les revàlides i imposar el castellà a l'educació

El PP insisteix a recuperar les 'revàlides' a tot l'Estat espanyol al final de cada etapa educativa i aposta per estendre els ensenyaments en castellà i anglès, com a concreta en el seu programa per a les eleccions.

Entre les noves propostes que introdueix la candidatura de Pablo Casado a la presidència del Govern destaca el compromís del PP per a impulsar el bilingüisme, també en l'àmbit universitari, així com els estudis STEM (acrònim de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques per les seves sigles en anglès) i la programació, sense descurar les humanitats.

A més, Casado pretén implantar les «proves acadèmiques de caràcter nacional que avaluïn les competències i coneixements» dels alumnes al final de cada etapa educativa, com reflecteix en el programa electoral. Aquestes avaluacions externes de fi d'etapa s'incloïen en l'encara vigent Llei orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) aprovada pel Partit Popular en 2013. Aquestes proves, no obstant això, varen deixar tenir efectes acadèmics en 2016 quan Íñigo Méndez de Vigo va rellevar al capdavant del Ministeri d'Educació a José Ignacio Wert.

La majoria de les propostes en educació del PP són similars, quan no idèntiques, a les quals contenia el programa amb el qual es van presentar a les últimes eleccions generals d'abril. Entre elles, establir el castellà com a llengua vehicular a tot l'Estat espanyol, atorgar capacitat «sancionadora» a l'Alta Inspecció, introduir un MIR per a docents o «garantir la llibertat d'elecció de les famílies» per a triar entre centres públics o concertats per als seus fills.


COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per idò sí, fa dervers d'un any

Els espanyols que han assolit un lloc important en la política, en general, solen pensar: "i qui són tots aquests babaluets que em vénen a darrera per indicar-me què he de dir o com ho he de dir? Jo parlaré com em surti dels dellons i amb les regles o falta de regles que em vénguin en gana! I així el va. I pot no ser malament perquè la majoria dels seus seguidors solen ser encara més ignorants. L'experiència ens mostra que el recolzament dels ignorants, en política, pot tenir més força que el dels instruïts.

Valoració:2menosmas
Per Rebutgen el que no dominen!, fa dervers d'un any

El PP mai no ha tingut facilitat per a les llengües!
Ni en l´espanyola! els seus parlaments no hi ha qui els entengui per no emprar les regles mínimes de la gramàtica i fonética.

Valoració:4menosmas
Per Vaja, vaja!, fa dervers d'un any

A veure si els mallorquins serem tan bàmbols que els ho deixarem fer!

Valoració:9menosmas
Per "Castella mos roba", fa dervers d'un any

Lis haurien de fer un curset de ideologia.
Aquesta gent proposa ideas de eskerra i estalinistas.

Aquestas mesuras las han de aplicar els de eskerra.

Mirau lo que li passà a en Rajoy.

Valoració:0menosmas
Per Poberet, fa dervers d'un any

A la nostra llengua caPP "caPPullo" la fotrà enrera !

Valoració:10menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Volen tornar a les revàlides, quan ells només han hagut de passar pels "màsters" i així es veu la formació que ténen i com porten al seu pais quan governen. La República és la solució per començar a fer les coses diferents i ben fetes.

Valoració:13menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

No hi ha res a fer o som independents o ens castellanitzaran a tots. Aquesta gent espanyola és el pitjor que hi ha al món.

Valoració:10menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any

-Colla de renegats, botiflers i gonellas;,,,,,,si per èlls fos eliminarían el català de les escolas amb un "plis plas", però no ho conseguirán

Valoració:10menosmas
Per democràcia, fa dervers d'un any

Ja ho veiem que el PP sempre és partidari d´IMPOSAR. Una tònica dictatorial feixista que mai ha canviat, i que altres partits espaÑolistes també s´han fet seva. Arruix!

Valoració:11menosmas
Per És demolidor, fa dervers d'un any

Sempre estan iguals. Potenciar el Castellà, prihibir la nostra llengua, Història i cultura i pujar el llistó dels estudis per fer los inassequibles per a la majoria de la gent, mentres ells afegeixen al seu currículum títols que en realitat no tenen, o els obtenen per enxuf o directament els compren.
El programa de govern d'aquesta gent és i sera sempre un embut, amb el costat estret per la ciutadania en general, i l'ample per ells i els seus.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris