cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

ARCA demana a Cort que investigui les pintades vandàliques que perjudiquin el patrimoni

Membres d'ARCA s'han reunit aquest dimarts amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, i li han demanat que investigui les pintades vandàliques de Palma, especialment, en els casos en què s'hagi perjudicat patrimoni catalogat perquè podrien ser constitutius de delictes tipificats per llei.

Des de l'associació també han traslladat a Adrover que consideren que la presència d'efectius policials al carrer afavoriria un comportament cívic i li han demanat que inclogui la lluita contra les pintades vandàliques a les xerrades que la policia imparteix a infants en edat escolar. Des d'ARCA estan duent a terme una sèrie de reunions i treballs amb les diferents regidories de l'Ajuntament perquè es camini de manera eficaç cap a l'eradicació de les pintades vandàliques.

Segons han explicat, Adrover els ha traslladat que s'està treballant amb altres departaments de l'Ajuntament de Palma, com Emaya i Infraestructures, i que també que en l'àmbit intern s'estan simplificant i actualitzant protocols d'actuació. ARCA ha qualificat això de «bona notícia» encara que consideren que l'efecte de millora de neteja «encara no és prou visible».

D'altra banda, han indicat que tenen pendent una reunió amb Infraestructures que varen demanar fa tres mesos i que encara no ha estat concedida. Fins ara s'han reunit amb Emaya, la Regidoria d'Educació i aquest dimarts amb la de Seguretat Ciutadana.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any

El mamotreto franquista de Sa Feixina, també va ser en el seu dia un acte vandàlic, violent, d'ofensa i humiliació a tota la gent demòcrata i als vençuts de la carretera de la mort. Milers de persones desesperades que fugien de la guerra, foren assassinades per les bombes disparades pel " Crucero Baleares " i amb el pas dels anys a ARCA, ja l'hi pareix una obra d'art que cal conservar.

Valoració:0menosmas
Per Jo ja no crec en CARCA, fa dervers d'un any

Si pinten el nyarro de Sa Feixina no és cap acte vandic. No acceptarem Art Nouveau, com excusa per tenir lo de monument de companyia

Valoració:-1menosmas
Per estulticia, fa dervers d'un any

La obsesión y la estulticia, al igual que el firmamento no tiene fin. ¿Qué tendrá que ver el catalán con las pintadas?

Si se las quiere eliminar, decreto ley que prohíba en todo el territorio nacional la venta de pulverizadores de pintura. Y mejor si se dejan de fabricar. Y si se venden, que sea con control absoluto sobre el comprador. Documentación e identidad. Es la única manera de terminar. Y dejemos al monumento de sa Faixina para otro momento.

Valoració:0menosmas
Per Basta d´Ingenus, fa dervers d'un any

Ja és ben hora!
Està clar que els polítics no entenen ni un borrall d´art!
Pe això ho admeten tot, al carrer i a les galeries, per por de fer el ridícul. No veuen que un unes lletres barroeres a la paret d´un edifici emblemàtic, és una bretolada.
Fins i tot, s´haurien d´assegurar que ,les obres d´artistes de carrer tenen l´aprovació de la majoria de ciutadans.
Eh que no obligam als ciutadans a escoltar per la força les nostres cançons preferides? Per què hem de veure a la força el que no ens agrada?

Valoració:2menosmas
Per Cugat, fa dervers d'un any

Somriures i bones paraules, com sempre, i qui dies passa anys empeny, i la resta a pagar imposts.

Valoració:1menosmas
Per Cugat, fa dervers d'un any

Arca no diu res d'així com està pintat el col·legi Sa-Fa (antic Carmelites) de Santa Catalina? Arca fa parts i quarts, pels que es veu.

Valoració:1menosmas
Per tanmateix, fa dervers d'un any

Palma està que fa oi de pintades, i per altres causes. Si no record malament, ja hi havia un compromís des batle per eliminar ses pintades. En què ha quedat? Què s'ha fet?

Valoració:0menosmas
Per Margalida, fa dervers d'un any

La senyora Fermoselle el que hauria de fer és densnar que tombin el nyarro de Sa Feixina i defensar el català com part del patrimoni cultural illenc escrivint els articles que publica en la llengua pròpia de Mallorca.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris