algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Cort aposta per augmentar el treball amb els agressors per «revertir conductes violentes»

La Regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha presentat aquest dijous el 'Programa d'atenció a homes que volen assolir relacions de parella no violentes' que es posarà en marxa en pròxim 17 d'octubre al Centre Flassaders. És el vuitè any que es du a terme aquesta iniciativa que ha passat dels 29 inscrits el 2016 als 55 del 2018.

El programa, que ofereix el Servei d'Acolliment Municipal a Víctimes de Violència de Gènere, està adreçat a totes les persones majors d'edat -residents a Palma- que exerceixin o hagin exercit maltractament envers les seves parelles i que vulguin modificar aquesta situació de manera voluntària.

A través del servei s'ofereix atenció social i psicològica per ajudar a l'usuari a fer-se responsable dels seus actes i de les conseqüències que aquests impliquen. L'objectiu és treballar per tal «d'eliminar o disminuir els maltractaments».

Com a novetat enguany s'augmenten les hores destinades a treballar amb els homes que volen mantenir relacions de parella no violentes: es passa de 45 a 55 hores setmanals. 3 psicòlegs hi fan feina a aquest servei (2 tenen contracte de 25 hores setmanals i 1 de 5 hores). El programa té una durada aproximada de 4 mesos (15 sessions setmanals) L'objectiu de la regidoria és ampliar el programa a tots els homes, tenguin o no parella.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I això no és racisme, fa dervers d'un any

Si no son d'aqui, i quan dic d'aqui no me referesc a aquests forasters que diuen que son mallorquins, perô que no s'integren, ni molt manco a estrangers, que hanvingut a fer desastres. més val expulsar los i destinar els doblers a altres tipus d'ajudes.
.Volem que vengui bona gent, no criminals ni delinquents.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris