nubes dispersas
  • Màx: 10°
  • Mín:

Cort, Govern i APB crearan un grup de feina per abordar la problemàtica dels creuers

17-07-2019

El batle de Palma, José Hila, ha anunciat aquest dimecres la creació d'un grup de treball entre el Govern, l'Ajuntament i l'Autoritat Portuària de Balears (APB) per a abordar de forma conjunta la problemàtica dels creuers a Palma.

Així ho ha expressat en declaracions als mitjans després de reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, en el Consolat de Mar en les quals ha subratllat l'aposta de Cort per un turisme «de qualitat i no de quantitat», estratègia que el Consistori també defensa en el cas del turisme de creuers.

«Apostam per un turisme de qualitat i no de quantitat en tots els segments turístics, també en el de creuers», ha assegurat Hila, qui ha reiterat que les tres institucions cercaran «mesures» de forma conjunta per a abordar la qüestió.

Així mateix, també ha explicat que la «voluntat» del Consistori de Palma és presentar un projecte a l'any a s'Arenal als projectes finançats per l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) amb la finalitat de «millorar» l'espai públic de la zona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris