algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

'Gru 3' en català és el film més votat pel 'Cinema a la Fresca' de Palma

Un total de 487 persones han votat des del passat divendres fins al diumenge les pel·lícules que s'emetran durant la pròxima edició del 'Cinema a la Fresca' mitjançant una pàgina web habilitada.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, durant els tres dies han registrat un total de 1.862 vots i de les deu pel·lícules triades, Gru 3 en català ha resultat ser la més demanada, amb un total de 179 vots.

De temàtica en català, després de Gru 3 ha seguit Ferdinand amb 103 vots; de Terror ha sortit It, amb 166; de temàtica social, igualtat i denúncia La dona que sabia llegir, Jo, Tonya, La revolució Silenciosa i The Florida Project, amb 90, 75, 71 i 55, respectivament, i d'èxits de temporada El gran showman, La forma de l'aigua i Perfectes Desconeguts, amb 132, 206 i 82, respectivament.

A més de les 10 pel·lícules triades pel públic, la programació es completarà amb 16 films més triats pel departament de Cultura. Entre aquestes 16 hi ha prevista la programació de cinc en català i tres en Versió Original.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris