bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

L’Àrea d’Infraestructures enllesteix les obres als espais públics urbans de la zona d’habitatges socials del Camp Redó

Les obres han millorat la zona del Camp Redó.

Ajutament de Palma

L’Àrea d’Infraestructures i Accessibilitat ha enllestit les obres de millora de l'espai urbà en els vials públics i espais lliures públics dels habitatges socials al barri de Camp Redó. Passat l’estiu i durant el darrer semestre de l’any es farà la darrera actuació, que consistirà en la plantació de l’arbrat.

L’Ajutament de Palma ha explicat que les actuacions que s’han dut a terme han consistit en la millora de l’enllumenat, amb un pressupost de 188.275 euros. El nou enllumenat públic s’ha instal·lat als carrers Infant Pagà, Cotlliure, Alfons el Savi, Felip II i Joan d'Àustria, a on es col·locaran tres tipus diferents d’enllumenat amb làmpades LED de baix consum, major eficiència i més il·luminació. En total s’han col·locat 64 punts de llum, comptant faroles i diferents tipus de làmpades.

A més de l’enllumenat, el Servei de Vialitat ha asfaltat els espais públics. El projecte contemplava una plataforma única i la instal·lació d’uns plafons de formigó pintat al davant de les portes d'accés als blocs per tal de donar un valor afegit i amable que qualifiqui els espais. “L’objectiu era la millora de la qualitat dels espais, l'accessibilitat i fer dels carrers punts de cohesió”, ha assegurat Cort.

El pressupost total que Infraestructures destina en aquest projecte és de 760.000 euros, i es millorarà una superfície total d’uns 6.200 metres quadrats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris