cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Noguera fa un balanç positiu del mandat «Tenim una Palma més social, ecologista i justa»

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha considerat aquest dijous que l'equip de govern municipal de Cort «ha fet els deures» en matèria d'habitatge social amb «un full de ruta de més de quatre anys que mira cap al futur».

Així ho ha expressat en declaracions als mitjans preguntat per la valoració que faria del seu mandat i, sobre aquest tema, ha afegit que varen cedir els solars que tenien a l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), «que permetrà més de 400 habitatges nous a la ciutat», varen rehabilitar l'antiga presó i varen crear l'oficina contra els desnonaments, «ajudant a més de 180.000 famílies».

En termes generals, ha dit que fa un «balanç positiu» de la legislatura perquè, al seu judici, hi ha «una Palma molt més social, verda, ecologista, justa i creativa».

En primer lloc, ha apuntat que «s'han recuperat tots els drets perduts durant les retallades del PP» i ha destacat «la inversió en escoles públiques» i, d'altra banda, ha dit que «és més verda perquè s'ha superat l'especulació urbanística i s'ha plantat cara al projecte de ses Fontanelles, entre altres qüestions».

Pel que respecta a mobilitat, Noguera ha destacat que tenen «un projecte de ciutat sostenible per als pròxims 15 i 20 anys» amb nous autobusos, sobre els quals cal millorar les rutes i les freqüències.

A més, ha volgut destacar que Cort ha estat «la primera ciutat del món a prohibir el lloguer turístic en habitatges plurifamiliars» i la primera de l'Estat espanyol «en què hi hagi nous hotels en edificis residencials», per la qual cosa ha titllat la gestió de «valenta i decidida».

«Moltes vegades hem estat objecte de querelles perquè hem defensat l'interès general en contra dels qui volen suplantar la sobirania municipal pels seus propis interessos», ha asseverat Noguera.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per brutor, fa mes de 2 anys

…. i mes bruta.

Valoració:0menosmas
Per Molt decebut, fa mes de 2 anys

No han normalitzat el nom d'EMAYA i enlloc de corregir el que estava mal fet i deixar el que estava ben fet, han deixar lo mal fet i hsn desfet lo ben fet.

Valoració:-1menosmas
Per Ciutadà, fa mes de 2 anys

I una palma menys mallorquina

Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Quant a EMAYA (Empresa Municipal de Aguas y Alcantarillado), almanco haurien d'haver estat capaços de normalitzar-ne el nom.

Valoració:6menosmas
Per Pere, fa mes de 2 anys

Noguera va ser batle perquè el PP va impedir que ho fos qui ho havia de ser per Més. Noguera és un home sense gaire cultura (quin és el seu ofici? Monitor d'esplai?). Noguera va ofendre, i només és un exemple, els coproopietaris del Lluís Sitjar anomenant-los lladres. Noguera no havia nascut quan jo ja votava el PSM. Aquesta vegada no votaré Més.

Valoració:6menosmas
Per Me sap molt de greu, fa mes de 2 anys

Hi ha hagut coses bones, però la gestió d'EMAYA ha sigut penosa. Jo votaré MES a totes les altres institucions, però a l'Ajuntament de Palma m'haure de pensar si votar Crida per Palma, o El Pi, o qualque partit d'esquerres no nacionalista que tengui possibilitats de guanyar. I ho dic amb molta pena, pero com que no han volgut escoltar, quan amb la salut i la seguretat de la gent no se poden fer experiments ni invents..

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris