algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Els artistes de carrer de Palma tendran un carnet per a poder exercir la seva activitat en el centre i s'Arenal

L'àrea de Participació Ciutadana tramitarà un carnet per als artistes de carrer (pintors, músics, ballarins, acròbates i pallassos, entre altres) que el sol·licitin i que serà obligatori per a poder exercir la seva activitat en zones del centre i s'Arenal, després que Cort hagi aprovat la instrucció que regula la seva activitat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, la instrucció estipula quatre tipologies d'artistes i determina en quins espais i en quin horari poden desenvolupar la seva activitat. «És una eina innovadora, que segueix la línia de ciutats com París, Nova York o Barcelona i que ha estat fruit d'un diàleg entre veïnats, serveis i artistes que ha durat més de dos anys», ha explicat la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade.

Així mateix, s'ha informat que l'objectiu és reduir la pol·lució acústica del centre de Palma i, al mateix temps, donar cobertura legal als artistes. Els carnets podran sol·licitar-se en les Oficines d'Atenció Ciutadana entre l'1 i el 15 de maig per a poder dur a terme la seva activitat de l'1 de juny al 31 d'octubre i, per al període d'hivern, s'obrirà sol·licitud de l'1 d'octubre al 15 per a realitzar activitats de l'1 de novembre al 31 de maig.

Les sol·licituds hauran de fer referència en els espais que es demanen i els artistes hauran d'aportar un dossier de les seves activitats i una identificació de les persones que les exerceixen.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quins caps, els polítics! pensen que fa progre.., fa mes de 2 anys

De la mateixa manera que no m´agrada que el veí em faci escoltar a la força la música que a ell li agrada, lolailos etc. tampoc m´agrada que se m´imposi al carrer dibuixos, pintures o moneiots de gent de dubtosa qualificació artística. Què en diuen a l´escola d´art, per exemple?
El negoci són les cucales d´ase per no veure el que no vols!

Valoració:1menosmas
Per Cosmet, fa mes de 2 anys

La qüestió no és si tenen carnet o no, la qüestió és que molesten als veïnats que no tenen per què haver d'aguantar encara més renou de l'habitual.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris