cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El Centre Flassaders acollirà dimecres dia 20 la III Jornada Stop Racisme

14-03-2019

El Centre Flassaders de Palma acull el pròxim dimecres 20 de març, la III Jornada Stop Racisme 'Desmuntant el discurs de l'odi' que tendrà un caràcter informatiu i se centrarà en «respondre als missatges d'odi i discriminació».

Segons han informat des de Cort, s'ha concretat que es faran diferents xerrades i monòlegs sobre temes com, per exemple, l'atenció en les situacions de discriminació, les bones pràctiques per a la seva prevenció i els arguments per a defensar «un tracte digne» cap a les persones migrants.

En termes més concrets, es durà a terme des de les 09.00 hores fins a les 20.00 hores, amb un descans de mitjana hores, i l'entrada a totes les activitats serà lliure.

La jornada està organitzada entre l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, el Consell de Mallorca i la Conselleria de Serveis Socials, i es poden fer les inscripcions a través del correu electrònic immigracio@palma.cat o a través de l'Escola Municipal de Formació (www.emfpalma.es) per al personal de l'Ajuntament de Palma que vulgui assistir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris