nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Stop Desahucios Mallorca contesta a la Policia espanyola

Comité pro-Frente Obrero Mallorca

Stop Desahucios Mallorca ha emès un comunicat aquest dimarts on han volgut destacar que aquest cas és «un exemple incontestable de l'assetjament immobiliari que pateixen milers de famílies, amb diverses eines habituals com l'engany a la família, l'estafa processal tractant d'induir a engany als jutges, que per cert és un delicte penal. A sobre, s'han sumat fins a dos denúncies instrumentals i enganyoses mitjançant el procediment de desnonament exprés de lloguer aprovat per la ministra Carme Chacón del PSOE el 2009, que genera tanta indefensió en els inquilins i avantatges al propietari per a desnonar sense motiu».

Sobre l'actuació policial d'aquest dimarts al carrer Onofre Jaume

Després de visualitzar una intervenció d'un portaveu de la Policia espanyola a televisió i sense conèixer el contingut del comunicat han trobat necessari fer aquests primeres aclariments:

«La Policia Nacional es va presentar una hora abans del desnonament sense comissió judicial. Si pretén garantir la protecció de la comissió judicial, per què acudeix una hora abans? La comissió judicial sap que som absolutament pacífics i que sempre hem tractat amb normalitat a la comissió judicial garantint nosaltres mateixos la seva seguretat, pel que pugui passar.

És fals que en un primer moment acudissin només uns pocs policies, sinó que varen acudir tres furgonetes (2 varen aparcar davant de l'habitatge i una altra va tancar el trànsit des de la cantonada del carrer).

L'actitud de la policia des del primer moment estava encaminada a impedir la legítima protesta en fer fora un company del portal i ocupar el lloc habitual que ocupen els manifestants.

A més, en determinats moments, alguns policies varen aprofitar per riure a la cara dels veïns i activistes. Entenem que per provocar, cosa que no van aconseguir.

La càrrega la varen començar ells com es veu en tots els vídeos.

La ràbia dels veïns acumulats al costat del portal va produir un xoc a empentes per part de la policia. Els veïns varen acudir espontàniament al costat del portal, fins que el cap de l'operatiu ordena treure les porres i va començar una càrrega injusta i per descomptat, del tot desproporcionada».

«Totes les accions de la policia varen perseguir impedir el dret de legítima protesta. No és la primera vegada que relatem actuacions policials que considerem il·legals. Ja hem denunciat diversos desnonaments sense ordre judicial. El CNP és un cos antidemocràtic i corporativista en el qual els seus comandaments no dubten a encobrir aquestes barbaritats», han denunciat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

"Sense comissió judicial". Darrerament s'estila

Valoració:4menosmas
Per Sebastià, fa mes de 2 anys

El relat policial segurament ja el coneixem abans de que es faci : "Muro humano haciendo frente a la policia".

Valoració:10menosmas
Per Molt malament, fa mes de 2 anys

Tengui qui tengui la raó, no calia que pagàssin. I encara s'han queixat perque la gent posava resistència pegant empentes.
Se deven pensar que el seu cap els paga les nòmines de la seva butxaca, que els ciutadans no hi pisen un cèntim.

Valoració:12menosmas
Per pep, fa mes de 2 anys

A estos de la PAH hay que aplicarles la ley de vagos y maleantes.

Valoració:-10menosmas
Per Colobra, fa mes de 2 anys

I dels drets de propietat qui en parla?
El propietari del pis no comanda damunt allò que es ben seu? No hi ha la llei de la demanda i de la oferta per a tothom?

Valoració:4menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

En Manel Domenech sempre hi és. Enhorabona Manel per sa teua lluita ferma i constant.

Valoració:8menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Este muchacho es la salsa de todos los guisos. El mocito feliz insular.

Valoració:-3menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Son uns impresentables!!!
STOP DESHAUCIOS.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris