cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín:

Rutes culturals, visites guiades i itineraris històrics per conèixer millor Palma amb motiu de Sant Sebastià

16-01-2019

Amb motiu de les festes de Sant Sebastià, l’Ajuntament de Palma ha programat diferents tipus de visites guiades gratuïtes per conèixer millor i gaudir de la ciutat.

Rutes culturals pels barris de Palma, l’essència de la ciutat” és una de les activitats programades, que consta de dues rutes guiades per Julio Pinos i José Luis Grimalt. La primera, ruta templera i Ciutat Antiga, dia 12 de gener a les 12 hores. La segona, ruta de petits comerços de la Calatrava, dia 19 de gener a les 12 hores. Per a participar d’aquestes rutes, cal inscripció prèvia a espaipalma@cruzroja.es o presencialment a l’Espai Palma Creu Roja al carrer de Can Salom, 4.

La torre de l’homenatge del castell de Bellver es podrà visitar els dies 19 i 20 de gener a les 10, 11.30 i 13 hores. La de les 11.30 hores serà una visita familiar amb nins a partir de 6 anys. Per a realitzar aquesta visita, cal inscripció prèvia a reserves.gen@gmail.com o al telèfon 626 91 52 67.

Cort també obre les seves portes amb 5 visites guiades. Dia 18 de gener a les 17 hores (català), dia 19 de gener a les 11 hores (català) i a les 12 hores (castellà) i dia 20 de gener a les 11 hores (català) i a les 12 hores (castellà). Per a inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a visites@palma.cat.

"Canamunt i Canavall a Palma" és el títol de l'itinerari històric que té lloc el 17 de gener a les 16.30 hores pel centre de la ciutat. Les inscripcions es fan a través del correu electrònic gvaleromarti@gmail.com.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris