cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
29°

La Fundació Turisme 365 destinarà 374.000 € a promocionar turísticament Palma

18-12-2018

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha assistit aquest dimarts a la sessió ordinària del Patronat de la Fundació Turisme 365, que ha tengut lloc a la seu de PalmaActiva. L'acte ha comptat amb la presència del gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, així com de nombrosos regidors de Cort i representants del món empresarial i turístic integrat en aquest Patronat.

Un dels principals punts que s'ha abordat durant la reunió ha estat l'aprovació del Pressupost per a 2019, com també el Pla d'actuació de la Fundació. Com ha destacat el gerent, Pedro Homar, la Fundació comptarà amb un pressupost d’1.209.422,75 €, dels quals l’Ajuntament n’aporta 935.000; els patrons, 63.000; l’activitat mercantil, 56.000; la Fundació Mallorca, 30.000 i, pel que fa a les subvencions obtingudes per part de l’AETIB, 125.422,75 €. Homar ha assenyalat que la Fundació destinarà 374.000 € a promoció turística, dels quals 115.000 procedeixen de les reserves acumulades d’excedents dels anys anteriors.

Així mateix, durant el transcurs de la reunió, el gerent ha explicat que el nou Pla d'actuació per a 2019 consta de 54 iniciatives destinades a la captació i la fidelització dels tres principals mercats (alemany, britànic i estatal). Es preveu que la Fundació gestioni viatges de premsa individuals i col·lectius, de familiarització, assistència a fires turístiques, accions amb client final i presentacions de la destinació per a operadors turístics i companyies aèries.

Per la seva banda, Joana Maria Adrover ha destacat que «el Pla preveu campanyes de màrqueting als mercats d’origen, una campanya en línia de posicionament i presentació del nou web turístic, www.visitpalma.com, a més de l’organització d’un roadshow al mercat nòrdic, britànic i alemany». Així mateix, ha assenyalat que des de la Fundació «es continuarà treballant en el posicionament de Palma com a destinació de temporada mitja i baixa, com també en la posada en marxa del nou producte turístic, Palma Familiar».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou!, fa 8 mesos

Encara més gent?
Per què no la duen a ca sseva i ens fan nets els carrers i hi poguem transitar?

Valoración:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris