cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

L’EMT millora l’horari de cinc línies els caps de setmana

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha posat en marxa un paquet de mesures que afecten a cinc línies. Així, ha millorat les freqüències de quatre línies i ha perllongat l’horari de dues més. Aquestes actuacions s’han fet per a donar resposta a peticions dels veïnats i després d’estudis tècnics de demanda ciutadana que han avalat les modificacions. Els canvis es concentren en els caps de setmana i en els festius.

D’aquesta manera, s’ha augmentat la freqüència de quatre línies els diumenges i festius. Es tracta de les línies 5 (Es Rafal Nou – Son Dureta), que passa de 20/25 minuts a 18 minuts, una disminució del 28 per cent; la línea 7 (Son Rapinya – Son Gotleu), que baixa dels 30 als 20 minuts, una davallada del 33 per cent; la línea 8 (Son Roca), que baixa dels 20 als 15 minuts, un 25 per cent manco, i la línea 46 (Gènova – Sant Agustí), que passa dels 20 als 18 minuts, un 10 per cent menys. A més, els diumenges i festius d'obertura comercial es reforçaran les línies 5, 7 i 8 destinant-hi vehicles de màxima capacitat, els autobusos articulats.

Pel que fa als dissabtes, s’ha ampliat l’horari de dues rutes. Així, la línia 8 augmenta el seu servei una hora i mitja i, enlloc d’acabar a les 22.30 hores, acabarà a les 0.00. La línia 10 (Son Cladera – s’Indioteria) també allarga el seu horari fins a fer-ho coincidir amb la línia nocturna del NitBus N3, ja que fins ara hi havia dues hores sense cobertura en aquest trajecte. Amb aquest canvi, la línia 10 enllaçarà directament amb la N3, que comença sobre la mitjanit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Monistrol, fa mes de 2 anys

Ja que no hi ha una secció de cartes obertes o de cartes al director o a la redacció, em permet la llibertat de comentar que l'aparentment inofensiva targeta ciutadana podria servir per recollir informació dels ciutadans. Amb ella es pot saber quines línies de bus agafam i quan ho feim; també si agafam bicicletes i on; i, finalment, ara també es pot saber quantes vegades i quan i on dipositam els fems en els contenidors d'orgànic. Se suposa que aquesta darrera informació tendrà repercussió en l'impost d'incineració. No és massa control? No seria millor que la targeta ciutadana fos anònima, al portador? Gràcies.

Valoració:0menosmas
Per Mallorca4ever, fa mes de 2 anys

Només una puntualització: És sa Indioteria; no s'Indioteria. Gràcies i bon cap de setmana.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris