algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Cort finançarà amb 500.000 euros la gespa i il·luminació LED en la rehabilitació de l’Estadi Balear

L’Ajuntament de Palma finançarà mitjançant una subvenció de 500.000 euros la renovació de la gespa i de la il·luminació de l’Estadi Balear. Mitjançant un conveni amb la Fundació Atlético Baleares, Cort es compromet a fer-se càrrec de la nova gespa i la futura il·luminació, amb tecnologia LED de baix consum. Aquestes millores es realitzaran dins el projecte de rehabilitació del camp que té previst el Atlético Baleares al seu emblemàtic camp.

Aquests 500.000 euros es finançaran amb fons procecents de Llei de Capitalitat 2018. Precisament el darrer Consell Rector de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) va aprovar una modificació de crèdit extraordinària per a fer possible aquest projecte.

La propera passa, el conveni entre Cort i la Fundació Atlético Baleares per a la concessió directa de la subvenció, se signarà a principis de 2019, per part del batle, Antoni Noguera, i Ingo Volckmann, en representació de la Fundació.

El conveni amb la Fundació Atlético Baleares recollirà que el foment de la rehabilitació de l’estadi potenciarà l’esport base, un impuls transformador de la qualitat de vida dels barris limítrofs de Rafal Vell, Rafal Nou, El Viver, Son Fortesa, Son Canals, Ca Capes i la Soledat.

La voluntat de l’Ajuntament és aplicar el criteri d’igualtat com ha fet amb la resta de clubs de futbol de la ciutat, amb un sentit de proporcionalitat, i amb l’objectiu d’impulsar l’esport base. Així, l’Institut Municipal de l’Esport ha instal·lat gespa i nova il·luminació a l’Antoniana, (que va ser el primer camp d’Espanya amateur amb llum LED) i ja té finançament necessari per a implantar el mateix model al camp de Verge de Lluc.

A més, l’IME ja treballa per canviar progressivament en els propers anys la gespa i il·luminació dels altres camps de futbol de Palma, amb una estimació global d’inversió de 6 milions d’euros, seguint el mateix model d’instal·lar gespa de darrera generació i enllumenat de tecnologia LED, accessibilitat completa i adequació dels sistemes de reg.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris