algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

L’encesa de llums de Nadal serà aquest dijous amb activitats simultànies per la ciutat

El programa de Nadal 2018 de l'Ajuntament de Palma aglutina més de 120 activitats que comencen aquest dijous abans de l'encès de llums amb 10 espectacles simultanis sota el títol 'Passeja per la ciutat'.

Els espectacles previs a l'encès de llums de Nadal tendran una durada d'entre 10 i 15 minuts i ompliran el centre de Palma des de les 17.30 hores i fins a les 19.30 hores. Així, des de la plaça d’Espanya a la plaça de la Porta Pintada n’hi haurà un d'insectes gegants que recupera imatges típiques de cinema B dels anys 50.

Des de la Plaça d'Espanya a la de Cort, passant per Sant Miquel, hi haurà una batucada; a la plaça del Marquès del Palmer se celebrarà un espectacle de malabars; a la del Mercat, un espectacle d'acrobàcies i equilibris i a la plaça de Santa Eulària, un espectacle dansa aèria amb teles anomenat desenvolupat per les nimfes de la Via làctica.

A l'Avinguda Jaume III amb carrer Unió, transitarà un cuadricicle il·luminat i hi haurà música en directe. També hi haurà una cercavila i a la plaça de la Reina hi haurà un làser xou. A la façana de l'edifici de Cort hi haurà un mapa audiovisual sobre els valors humans; a la del Casal Solleric hi haurà un altre mapa audiovisual de paisatges surrealistes plens de colors.

En la presentació, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha explicat que aquest any es munten més de 100 activitats entre totes les àrees. «Feim que el Nadal encara sigui una mica més especial», ha dit. Segons ha recalcat, «enguany l'encesa de llums serà espectacular. Serà un passeig per video-mapes que culminarà en el casal Solleric».

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, ha destacat que les previsions del «temps són bones». «L'encesa de llums d'aquest any juga amb les noves tecnologies; dóna més amplitud per passejar i afavoreix al petit comerç i ajuda a descobrir artèries de la ciutat», ha assegurat.

Més de 120 activitats

Dins de les més de 120 activitats, hi ha propostes musicals, explica contes, tallers, teatre, dansa, màgia, cinema, esports i activitats als centres de barri. Des de l'Institut Municipal de l'Esport organitzen activitats gratuïtes, moltes d'elles dirigides al públic infantil.

Així, la Festa Aquàtica tendrà lloc el 16 de desembre en la piscina del Germans Escales de 10.30 hores a 13.30 hores; el 23 de desembre en la piscina de Son Moix de 10.30 hores a 13.30 hores.


COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris