nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Més d’un centenar d’experts participen en l’XI Congrés Internacional de molinologia

L’XI Congrés Internacional de molinologia, de l'àrea de Patrimoni del Consell de Mallorca, ha centrat aquest divendres la seva segona jornada a una visita per alguns dels elements patrimonials per béns etnològics de Mallorca.

Segons ha informat la institució, més d'un centenar d'experts s'han ocupat dels recorreguts, acompanyats també pels responsables de la Direcció Insular de Patrimoni del Consell. Durant la ruta, s'han visitat els molins de vent d'extracció d'aigua de Can Morey, al Pla de Sant Jordi, el taller de restauració del patrimoni historicoindustrial a Son Bonet i el trull de Son Torrella, a Santa Maria.

L’XI Congrés Internacional de molinologia, en la qual també col·labora l'Associació per a la Conservació de Molins (Acem) reuneix més d'un centenar d'especialistes de vuit països diferents del 18 al 20 d'octubre a Mallorca. Sota el lema «memòria, arquitectura, enginyeria i futur», l'esdeveniment pretén promoure l'estudi, la conservació i la restauració, així com la posada en valor dels molins en l'àmbit internacional.

Per la seva banda, la directora insular de Patrimoni del Consell, la Tina Coll, ha destacat l'alta participació «amb prop de 110 persones inscrites, a més de la gent que participa a nivell de ponències, comunicacions i pòsters».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 2 anys


El nostre Balears ha introduït en els seus textos la moda de les "persones": "persones immigrades", "persones voluntàries", etc.

Com així ara parla dels "experts" i no de les "persones expertes"?

Esper que s'hagen persuadit de l'absurditat del "llenguatge inclusiu", un llenguatge inviable.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris