algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Cort presenta el II Concurs Fotogràfic Palma 365 amb premis de fins a 1.000€

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha presentat aquest dilluns el II Concurs Fotogràfic Palma 365, una iniciativa que durarà fins al 18 de novembre amb l'objectiu «d’implicar tant als turistes com als ciutadans en la recerca d'imatges de l'estil de vida de la ciutat i que oferirà premis de fins a 1.000 euros per categoria».

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, el concurs està impulsat per la Fundació Turisme Palma 365 i l'acte de presentació ha comptat amb l'assistència del gerent de la Fundació, Pedro Homar.

Adrover ha explicat que Palma és «una destinació turística urbana i atractiva durant tot l'any, no només durant l'estiu» i ha insistit en la importància de «plasmar i difondre aquesta imatge de Palma» a la segona edició d'aquest concurs, amb el tal de recopilar imatges de festivals, festes populars, esdeveniments, monuments o curiositats de la ciutat.

«Es tracta de mostrar els detalls que fan de Palma una ciutat única i, sobretot, mostrar aquesta part de la ciutat durant tots els mesos de l'any», ha destacat, al que ha afegit que les fotografies participants han de poder transmetre el concepte 'Viu Palma' per «mostrar una imatge moderna, dinàmica, alegre, viva i cosmopolita de la ciutat».

A més, ha ressaltat que aquesta edició pretén «augmentar la qualitat de les imatges aportades pels participants», de manera que el perfil de l'ambaixador passarà de ser amateur a professional reconegut i amb perfils socials actius amb una vida o obra vinculada d'alguna manera a la ciutat.

Per participar, cal accedir a palma365.es, omplir el formulari d'admissió que apareix seguint les instruccions d'enviament i incloure un màxim de sis fotografies per categoria, sempre en format JPG i amb un mínim de tres megabytes, indicant el títol i el lloc de la fotografia.

Pel que fa a les categories, els participants poden triar entre les quatre següents: 'Palma cosmopolita', amb imatges que retratin una ciutat urbana; 'Palma familiar i accessible', amb altres maneres de viure a la ciutat; 'Platja de Palma', amb una nova imatge d'aquesta zona turística; i 'Això és Palma?', amb el dia a dia de la ciutat en els espais menys típics.

Cada categoria tendrà un premi dotat amb 1.000 euros i tres premis d'honor dotats amb 300 euros. Així mateix, s'estableix un premi especial denominat Palma365 on el guanyador es seleccionarà entre els vencedors de les diferents categories del concurs, amb un valor màxim de 2.000 euros a gastar en material fotogràfic. Finalment, les fotografies guanyadores s'exposaran del 17 al 20 de gener de 2019 a al pati del Casal Solleric de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris