muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
23°

Emaya posa en marxa el programa educatiu sobre la gestió de l’aigua i els residus

Emaya ha començat aquesta setmana a distribuir als centres educatius de Palma i donar a conèixer entre la comunitat educativa el seu programa 'Emaya a l'Escola' per al nou curs escolar 2018-2019, amb activitats educatives sobre la gestió de l'aigua, els residus i el reciclatge.

Tal com han explicat, durant el passat curs 2016-2017 es realitzaren un total de 476 activitats per més de 18.000 alumnes de 120 centres educatius diferents del municipi de Palma.

Aquestes xifres suposen un increment important en relació al curs anterior, del 10% en nombre de participants i del 23% en nombre d'activitats realitzades. Les activitats d'aquest programa educatiu tenen com a objectiu conscienciar sobre l'estalvi i l'ús responsable de l'aigua, així com potenciar la implicació ciutadana en la recollida selectiva, la reducció dels residus, les bones pràctiques ambientals i el civisme.

Segons han informat, el programa es va iniciar el curs 2011-2012, centrat en les dues principals àrees de treball de l'empresa municipal, la gestió dels residus i del cicle de l'aigua a Palma.

D'altra banda, Zurich Assegurances és la nova companyia asseguradora d’Emaya. Des de la companyia asseguradora han explicat que l'han triat per «ser la companyia que millor s'adapta a les seves necessitats» en l'àmbit de gestió de riscos i per tenir un tractament distintiu en sinistres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No és el mateix predicar que fer net, fa mes de 2 anys

Menys predicar i millor gestió dels trastos vells.
No entenc perque han hagut de canviar un servei que funcionava bé i ara, amb aques invent del TeBeO, hi ha sempre mobles i trastos per enmig del carrer, al mateix temps que els veinats que no els poden carregar damunt les espatlles fins el punt de recollida, no s'en poden desfer.
La gestió d'EMAYA tirara cap enrrera al més sobiranista i nacionalista. I de veritat, que ho dic amb molta pena, perque això, a les properes eleccions, repercutirà també damunt les candidatures de MÉS als Consell i al Govern.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris