cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Noguera: «Donam suport al comerç de Palma i defensam els DDHH de les persones obligades a exercir la venda ambulant»

24-08-2018

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha defensat que el regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, mai ha tengut voluntat «d'atacar o insular» al sector del comerç amb les seves declaracions a Twitter sobre la venda ambulant il·legal.

Així mateix, segons ha manifestat aquest divendres en una carta dirigida a les patronals Pimem, CAEB, Afedeco i Pimeco, el batle de Palma ha sostingut que es tracta d'un «malentès» i ha lamentat el «malestar» generat.

Noguera ha explicat que el «veritable debat públic» se centra en una problemàtica de dos vessants: «d'una banda, els reptes del sector del comerç per afrontar una competència ferotge, que creix exponencialment i, per l'altra, el control del mercat il·legal que posa a la venda producte falsificat en grans quantitats, així com la crua realitat social que viuen les persones que es veuen obligades a dur a terme aquesta venda no autoritzada».

En aquest sentit, el batle ha defensat que l'equip de govern de Cort ha posat en marxa «mesures contundents en els dos àmbits» i ha afegit que s'han esforçat a «trobar solucions de la mà dels agents socials i econòmics que representen el sector».

«No deixarem de fer feina i d'oferir diàleg i participació a un sector que consideram capital per a la marxa de la nostra societat, vertebrador de la vida a la nostra ciutat i dinamitzador de la seva economia. Per això no ens ha tremolat mai la veu a l'hora de reivindicar el petit i mitjà comerç», ha exposat en la seva missiva el batle.

Per això, Noguera ha reiterat que l'acció de l'equip de govern se centra en el suport al petit i mitjà comerç per garantir la continuïtat i l'enfortiment, el rebuig a l'activitat de venda no autoritzada i il·legal i la defensa dels drets humans de les persones que es veuen obligades a exercir aquesta activitat.

Entre altres mesures impulsades des de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, el batle de Palma ha enumerat el projecte global per a la intervenció integral en la venda ambulant no regulada; la contractació del Servei d'intermediació a Càritas, dirigit a les persones que es dediquen a la venda ambulant no regulada; i el taller de Ciutadania, amb cursos dirigits a persones nouvingudes amb la finalitat d'orientar itineraris integrals d'inserció sociolaboral».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tt, fa 10 mesos

NOGUERA:en MOLINA,ja fà campanya.La fà,a favor de ses dretes variades.

Valoración:0menosmas
Per M, fa 10 mesos

No crec que ningú deixi de comprar als bon comercos de Palma, per comprar als manters. I el que poden vendre, son articles que no se comprarien si no hi hagués manters.
Si se prohibeix la venta ambulant aumentara lamendicitat i els robatoris, quan esta més que comprovat que fan més mal al petit comerç les grans superfícies i la venta pet Internet que aquests mercadets.

Valoración:-2menosmas
Per Raons foradades, fa 10 mesos

Obligats a exercir la venda ambulant? Obligats a exercir la prostitució? Obligats a treballar per mor d´Adam i Eva?...
No es podria cercar una raó més convincent?

Valoración:3menosmas
Per jonjo, fa 10 mesos

Falla:els FANS I CORTES ANGLESSOS VARIS,fán molt de mal,al comerç local,de próximitat.
Els mils d,euros diaris que fán els MANTERS,també en fán prou.Ni iva,ni garantíes,ni seguretat social,etc,etc.

Valoración:4menosmas
Per Miquel, fa 10 mesos

Un poc contradictori, vols quedar bé en tots...

Valoración:8menosmas
Per "Castella mos roba", fa 10 mesos

Molt bé batle, estàs creant precarització. Mereixes que el FMI te premiï.
Si entens la ironia ès perque éts un demagog, i si no la entens ès perque éts curt.

Valoración:2menosmas
Per Falla, fa 10 mesos

Lo q destrossa de veres el petit comerç i tota la ciutat són els Fan i demés grans superfícies!

Valoración:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris