lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

MÉS per Mallorca podria tenir un diputat a Madrid el 2019

21-08-2018

Aquest dimarts el diputat de Podemos a Madrid, Juan Pedro Yllanes, ha declarat a la ràdio SER la seva voluntat de presentar la seva candidatura per encapçalar la llista de Podemos a la presidència del Govern. 

Així, abans del pròxim mes de maig (mes en el qual es celebraran les pròximes eleccions autonòmiques), Yllanes hauria d’haver dimitit com a Diputat a les Corts espanyoles i, el seu lloc l’ocuparia l’exregidor de l’Ajuntament de Palma, Antoni Verger. 

Cal recordar que Verger era el candidat de MÉS en la llista impulsada conjuntament amb Podemos, ‘Units Podem Més’ i ocupava el lloc número 3, després d’Yllanes i Mae de la Concha (actualment diputats a Madrid).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Venga, només falten les guitarretes, fa 9 mesos

Anar amb uns, anar amb uns altres... L'important és el que fan. El que faria Més a Madrid és un misteri, pura especulació. El que sabem perfectament és el que fa i deixa de fer Més a les Illes formant part del Govern: turbocapitalisme turístic, colonització turística de foravila, autopistes que ningú ha de menester, rècord de massificació, absència d'imposts als rics, absència d'imposts verds, etc. De manera que menys debats sobre en Xurí o si aquell és foraster o no i feim una mica més d'autocrítica i parlam de política seriosament. Tot el demés són xuminades de quatre "pogres" botiguers

Valoración:-3menosmas
Per Tomeu, fa 9 mesos

@Decebuda L'has encertada completament!

Valoración:-1menosmas
Per Tivasdan, fa 9 mesos

Jo no sé per on se va perdre, però segur que va ser un poc per tot. Esper que aquesta vegada siguin prou llests per veure que és millor posar-se d'acord.

Valoración:3menosmas
Per Decebuda, fa 9 mesos

@Tivasdan. Jo no sé de qui va ser la culpa, i probablement passà que no s'entengueren , pero si MÉS hagues anat amb Esquerra Republicana, enlloc d'anar amb Podem, ben segur que el tindriem al diputat nacionalista balear, enlloc de dos podemistes que no fan absolutament res. Encara han fet mes els del PSIB que ells.

Valoración:3menosmas
Per escardapenyes, fa 9 mesos

Tidasvan, totalment d'acord en lo de sumar ino dividir, peró, perque la culpa és del glosador i no el 50 % de cada part. A ningú l'hi agrada que el menyspreïn.
Consensuar, no és imposar, per aixó ja tenim Espanya.
No voldría ho prenguessiu malament, estam a la mateixa part, i MES o l'antig PSM que votava, no és el primer pont que ha romput.
Salut i República.

Valoración:1menosmas
Per I tant!, fa 9 mesos

@Macia. Tota la raó, i tampoc durant tot aquest temps que és diputat no s'ha sabut que hagi fet res, el mateix que la senyora llibrera del seu mateix partit.

Valoración:9menosmas
Per Tivasdan, fa 9 mesos

I si no hagués estat per Mateu Matas (Xurí), que li va desviar un munt de volts, per ventura Toni Verger hauria estat diputat. Perdérem una oportunitat d'or. Esper que a la propera ocasió, les forces sumin, no divideixin.
Valent favor ens va fer el glosador...

Valoración:-1menosmas
Per Macià, fa 9 mesos

Un jutge prepotent i arrogant, que a damunt se defineix com a "foraster", no mereix esser candidat a president de les Illes Balears

Valoración:9menosmas
Per M, fa 9 mesos

Seria una oportunitat que tendria MÉS, per poder demostrar que treballa pels habitants de les Balears, no per prosperar díns un partit d'ambit nacional centralitzat a la capital, com els diputats dels partits grossos.
Hem de recordar que quan Pere Sampol va ser senador, que va lograr més ell tot solet, que tots els diputats i senadors dels altres partits espanyolistes junts.

Valoración:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris