nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Noguera i Colau pacten col·laborar en polítiques d'habitatge, cultura i turisme

01-08-2018

El batle de Palma, Antoni Noguera, i la batlessa de Barcelona, Ada Colau, han abordat aquest dimecres els reptes comuns de present i de futur de les seves ciutats.

Durant una reunió els batles han assenyalat l'habitatge, la lluita contra el canvi climàtic i la cultura com a eixos centrals per a la transformació.

Noguera ha destacat que «ha estat una trobada per compartir relats, experiències i també iniciatives, especialment amb el tema de l'habitatge» i ha mostrat interès per com s'ha gestionat a Barcelona el contracte elèctric d'autoproducció.

Així mateix, el batle de Palma també ha ressaltat la cultura com «un pilar imprescindible del nou relat de les ciutats mediterrànies com Barcelona o Palma».

Per la seva banda, Colau ha defensat que les ciutats han de treballar juntes i ha assegurat que Palma i Barcelona comparteixen el model de ciutat «en el qual el tema turístic és una activitat important que ha de ser d'èxit però sostenible».

«Ja compartim amb Palma experiències per posar ordre i que l'activitat turística sigui profitosa però conciliable amb altres usos», ha manifestat la batlessa de Barcelona.

Quant a l'accés a un habitatge assequible, Colau ha defensat la regulació del lloguer a través de la modificació de la Llei d'Arrendaments Urbans i ha apostat per un major intercanvi cultural entre ambdues ciutats.

«Palma és una ciutat que ens resulta molt propera i amb la qual compartim llengua, cultura i moltes coses més», ha afegit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris