cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Comença la remodelació de la plaça de Sant Jordi

26-06-2018

«Una plaça més verda i amable, amb un espai diàfan major per acollir les activitats habituals i pacificar el trànsit per connectar-la amb l’escola». Aquestes són les tres idees que els veïnats de Sant Jordi demanaren quan es va encetar el procés participatiu per a la remodelació de la plaça del Bisbe Planas. Unes idees que ara es convertiran en realitat gràcies al projecte guanyador del concurs d’avantprojectes que l’àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne de Palma va convocar i que ha guanyat l’equip format pels arquitectes Martí Lucena, Antonio Pérez-Villegas, Llucia Cabot i Guillem Tomàs.

El regidor de Model de Ciutat, Jose Hila, ha recordat que el projecte «permetrà millorar l’espai públic de Sant Jordi». «El poble de Sant Jordi ens demanava una plaça amb més vida, més amable, aquest és l’objectiu essencial de la proposta», segons Hila. El regidor ha recordat que la Junta de Govern del passat 20 de juny es va adjudicar la redacció del projecte executiu de tres iniciatives que desenvoluparà l’àrea: la plaça dels Nins, la de Sant Jordi i un nou equipament sociocultural a Gènova. La reordenació de la plaça Bisbe Planas té un finançament de 450.000 euros procedents de la Llei de Capitalitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris