algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín:

Cort demana al Parlament que autoritzi la parada de 'taxitour' en el carrer Palau Reial

L'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma ha registrat una sol·licitud en el Parlament perquè aquest autoritzi la parada de taxis en servei de 'taxitour' en la seva reserva d'aparcament del carrer Palau ReialLa sol·licitud es produeix després que el jutjat del contenciós-administratiu dictés una mesura cautelar amb la qual ordenava a Cort que impedís utilitzar el carrer Mirador per a l'estacionament o aturada dels taxis que realitzen el servei de 'taxitour'.

Amb aquest servei, els usuaris són recollits pels taxis contractats després d'efectuar visites turístiques, per la qual cosa l'Ajuntament permetia als taxis estacionar en les proximitats de la Catedral i el Palau Episcopal. No obstant això, l'associació de veïnats de la zona de la Catedral va impugnar aquesta decisió i va sol·licitar la clausura del que considerava una parada il·legal de taxis en el Mirador.

El procediment encara no s'ha resolt però el Jutjat Contenciós-Administratiu número 3 de Palma va dictar una mesura cautelar ordenant a Cort que garantís que es respecta la senyalització de la zona. Per això, atès que el barri té un nombre d'aparcaments «mínim», el consistori ha decidit acudir al Parlament per plantejar la possibilitat de compatibilitzar la seva reserva de seguretat amb la parada puntual dels 'taxitour' mentre no hi hagi sentència ferma per part dels tribunals.

Per a això, l'Ajuntament proposa establir un nombre màxim de vuit taxis, només durant l'horari d'obertura de la Catedral com a visita turística, i obligant al taxista a esperar dins del vehicle fins a la sortida del client. Igualment, obre la porta a modificar l'autorització quan ho indiqui el personal de seguretat del Parlament o els cossos de seguretat de l'Estat espanyol.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ajuntament de Palma o Cosa Nostra, fa mes de 2 anys

L’ajuntament de Palma, com sempre fent negoci amb els sindicats corruptes: restauradors, taxis, hotelers i a canvi de qualque prebenda fan la mangarrufa per benefici de quatre mangants a costa de fotre la ciutadania i com a cas flagrant el descontrol que hi ha al barrí de Sa LLotja, que això ja no té solució; l’ajuntament ho ha condemnat a ésser un polígon d’oci. Quin fàstic!

Valoració:0menosmas
Per Qui ho utilitza?, fa mes de 2 anys

Que caminin un poc, que és salut!
I si no poden, hi ha altres sistemes.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris