nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

Cort llança la campanya 'Cuidar-se de Palma no té preu' per combatre el vandalisme

19-01-2018

L’Ajuntament de Palma llança aquest divendres la campanya 'Cuidar-se de Palma no té preu' per combatre el vandalisme i el mal ús del mobiliari urbà.

El batle de Palma, Antoni Noguera, la portaveu adjunta del PSIB-PSOE Palma, Angélica Pastor, la portaveu de Podem Palma, Antònia Martín i el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, la tinent de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, han explicat la necessitat d’impulsar aquesta campanya.

Sota el lema 'Cuidar-se de Palma no té preu' s’incideix en el fet que les destrosses per vandalisme o mal ús del mobiliari urbà les pagam entre tots els ciutadans. A més s’empren les etiquetes a xarxes socials #palmanotépreu #palmasomtots #elnostrecompromís. La campanya consisteix en etiquetes a elements del mobiliari urbà de les zones més transitades de Palma que indiquen el preu de cada element: senyals (256,13 euros), suports de bicicleta (188,94 euros), pals d'aturada (595,17 euros), contenidors (700 euros), arbres (240 euros) i bancs (300 euros), entre d’altres.

El batle, Antoni Noguera, ha explicat la necessitat d’aquesta campanya. «És una campanya de corresponsabilitat i d’amor per la ciutat; hi ha una minoria que genera un vandalisme i uns desperfectes i ho pagam entre totes i tots», ha dit. «Només en les darreres setmanes s’han cremat a Palma 20 contenidors i cada un val 700 euros; això significa una sangria important», ha afegit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

A veure si comencen a multar als que deixen mobles vells enmig del carrer, a qualsevol hora, malgrat no hi hagi cap punt de recollida.
No m'estranyaria que se fés aposta, per donar mala imatge.

Valoración:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris