nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

La xarxa de línies nocturnes serà gratuïta durant la Revetla de Sant Sebastià

16-01-2018

La xarxa de línies nocturnes de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) serà gratuïta durant la Revetla de Sant Sebastià. D’aquesta manera, les 4 línies nocturnes amb 6 trajectes diferents que connecten els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre donaran servei aquest divendres sense haver de pagar.

Característiques

La xarxa de servei nocturn inclou quatre línies que tenen sis trajectes diferents. Totes passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línies en com a màxim cinc minuts.

  • La N1 enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.

  • La N2 va de Can Blau fins a Can Valero i passa per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.

  • La N3 uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria i passa per es Rafal, son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros o son Castelló. Carrers: Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francesc Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.

  • La N4 parteix de son Bonet i recorre el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.

Cal recordar que funciona els divendres i dissabtes i les vigílies de festius d’abans de la mitjanit i fins a les 6.25 hores (la N1 s’allarga fins a les 6.50 hores). Tenen una freqüència de pas per parada de 25 minuts

Tota la informació sobre el programa de festes de Sant Sebastià es pot consultar a la web www.santsebastia2018.com i a l’apliació per a mòbils http://bit.ly/2Aq2hur.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya, fa mes de 2 anys

Son peperos que volen tornar a comandar. Ho critiquen tot, per canviar la opinió de la gent.

Valoració:0menosmas
Per Sa gent sempre queixantse, fa mes de 2 anys

Posen moltes linies noves i en lloc d'aplaudir-ho, sa gent se queixa.

I jo me queix de que tothom se queixi, cagon cristo de queixar-se! hahahahah

Valoració:2menosmas
Per Coller, fa mes de 2 anys

Des del Molinar, el Coll d'en Rabassa i Can Pastlla ens ho miram estorats.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris