cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
23°

Qui són les guanyadores dels cartells de sa Rua i sa Rueta 2018?

18-01-2018

Aquest dijous s’ha escollit a la sala de plens els dissenys que il·lustraran tant sa Rua com sa Rueta 2018, que enguany se celebraran el proper 11 de febrer.

L’obra d’Isabel Lima Flores titulada ‘Màscares i Acció’ ha estat la guanyadora del concurs de cartells per il·lustrar sa Rua 2018 i l’obra titulada ‘Festa 2’ de Marina Pascual López ha estat la guanyadora del concurs per a il·lustrar sa Rueta 2018. 

Un jurat format pel gerent d’Eurocarnavals, Juan Parra, el membre de la Comissió de Festes José Manuel Pascual (Federació d’Associació de Veïns), l’il·lustrador i professor de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, Joan Lluís Miró i la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, han estat els encarregats d’escollir aquestes obres com a guanyadores. Enguany s’han presentat a aquest certamen de sa Rua un total de 14 dissenys i set han optat a il·lustrar sa Rueta 2018.

Els premis

  • L’autora guanyadora de Sa Rua rebrà un premi de 400 euros.
  • La guanyadora del concurs per a dissenyar el cartell de sa Rueta 2018, restringit a participants que no poden tenir més de 16 anys, rebrà un lot de llibres de la llibreria Drac Màgic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris