cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
14°

El Carro Triomfal de la Beata desfilarà pels carrers de Palma

20-10-2017

El Carro Triomfal de la Beata desfilarà aquest dissabte a partir de les 19:00 h pels carrers de Palma i retrà homenatge, un any més, a Santa Catalina Tomás, nascuda a Valldemossa i beatificada en 1972.

La processó estarà presidida per la Beata, qui anirà acompanyada d'àngels, gegants, grups de xeremiers, dimonis, pagesos, bandes de música i carrosses. Així mateix, la cavalcada iniciarà el seu recorregut en el Passeig de Mallorca i seguirà per l'avinguda de Jaume III, carrer de la Unió, plaça del Mercat, plaça de Weyler, carrer de la Riera, la Rambla i via Roma, fins arribar al convent de Santa Maria Magdalena.

A més de la desfilada, també es duran a terme altres activitats com un cercaviles a càrrec d'un grup de xeremiers, a partir de les 10:30 h, i una solemne celebració de l'Eucaristia a l'església de Santa Maria Magdalena de Palma, a les 11:00 h. Així, mitjançant la desfilada del Carro Triomfal de la Beata, la direcció Insular de Cultura del Consell de Mallorca pretén «continuar amb una festa que té lloc cada any a Palma el tercer dissabte del mes d'octubre per celebrar un esdeveniment històric».

Finalment, el Consell ha expressat que es tracta d'un esdeveniment que posa en relleu «l'estima pel patrimoni de Mallorca, tant el material com el patrimoni cultural popular».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris