algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

Tornen les visites guiades gratuïtes a Cort

Ajuntament de Palma

L’Ajuntament de Palma reprèn les visites guiades gratuïtes al vestíbul i la planta noble de l’edifici de Cort. Aquest diumenge 17 de setembre ja tendran lloc les primeres visites en català i castellà. També es faran en anglès un diumenge de cada dos amb reserva prèvia.

L’objectiu d’aquestes visites és reforçar l’oferta cultural de Palma més enllà de la temporada alta i dotar de més dinamisme la vida de la ciutat els diumenges amb un nou incentiu de gran atractiu per als nostres visitants. També és una proposta dirigida als palmesans perquè coneguin més a fons, apreciïn i estimin el patrimoni del seu ajuntament.

En aquests recorreguts els visitants tenen l’oportunitat de conèixer els detalls, la història i els orígens del mobiliari, la decoració i les sales que conformen l’edifici de Cort. L’itinerari que s’ofereix s’inicia a l’exterior, al banc del Sinofós, recorre el vestíbul de Cort, les escales principals, el despatx originari del batle i finalitza a la sala de plens.

Per poder assistir a les visites és necessària la inscripció prèvia a través del telèfon 664 366 722 o el correu visites@palma.cat. Els torns de les visites són a les 11 i a les 12 h, en català i castellà i és possible fer la visita amb un guia en anglès amb prèvia reserva cada dos diumenges.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris