cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

Empreses de lloguer de vehicles «preocupades» per l'opinió sobre la saturació viària

L'Associació de Lloguer de Vehicles (Aneval), que integra a Avis, EnterpriseEuropcar, Hertz i Sixt, ha traslladat al Govern la seva «profunda» preocupació per les opinions que apunten al sector del lloguer de vehicles com un dels possibles responsables d'una saturació viària. En aquest sentit, han recordat que l'oferta de lloguer de vehicles «no genera atracció turística, sinó que és una conseqüència de la demanda ja existent generada per altres fonts».

Segons ha indicat 
Aneval, dijous passat en una reunió amb el vicepresident del Govern, Biel Barceló, l'associació va reiterar el seu compromís amb el territori i la indústria turística. Així mateix, l'entitat ha reiterat la seva plena disposició a continuar col·laborant amb l'Executiu i les Direccions generals de Turisme i Consum, també presents en la reunió, amb l'objectiu d'aconseguir un model de turisme i mobilitat sostenibles a llarg termini en l'arxipèlag balear.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cal preocupar-los més perquè tributin a Balears, fa mes de 3 anys

Cal preocupar-los més perquè tributin a Balears i de manera alta per compensar la degradació que fan del medi. Fins llavors, això no s'arreglarà mai.

Valoració:8menosmas
Per Marky, fa mes de 3 anys

El que s'ha de fer es limitar el nombre de cotxes de lloguer que pot tenir una empresa i el que aniria molt be es donar "ventages" a les que tributin aqui. Impulsant a la vegada l'economia i reduint el nombre de places de cotxes de lloguer. Per que ells no tene la culpa de la turisficacio, pero si limitam els cotxes de lloguer ja es una batalla guanyada

Valoració:5menosmas
Per *, fa mes de 3 anys

Menos preocupación y menos ocupación (sin pre) y tributar en Mallorca.

Valoració:5menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Jo, el problema també el veig que aquests "grans preocupats", la majoria d'ells, no paguen els seus impostos de vehícles aquí, però fan ús d'unes carreteres que hem de pagar nosaltres i em deman, no podria el Consell Insular (corresponent) declarar aquestes carreteres de peatge, emprant les càmeres que ja es tenen per controlar matrícules, que si no estan els vehícles registrats a algun minicipi de les illes haguessin de pagar un "peatge" ben alts? Pens que seria una mesura factible i que contribuiria a tenir també carreteres en millor estat.
Ja sé que alguns diran que és una barbaritat, però els podem recordar el tunel de Soller (i les seves prescripcions).

Valoració:3menosmas
Per Prats, fa mes de 3 anys

Es necessari com diu Joan sabre quans son els cotxes de lloguer i si paguen els impost aquí o si sols embossen les carreteres i els imposts i beneficis van a altri.

Valoració:4menosmas
Per joan, fa mes de 3 anys

Va sent hora que es faci un estudi de transit comparatiu Estiu-Hivern i es verifiqui el num de coxos de lloguer.
Fa temps va sortir a prense que hi havia 100.000 coxos de lloguer, suposant una llargaria mitja de 4 metres son 400000 metros posats un derrera l'altre es a dir que de sortir tots ocuparien 400 km. sabent la distancia mes llarga es de Palma a Cala Rajada, hi ha aprox. 80 km.
Vostes mateixos. Saben la cantitat de CO2 que emiteixen? aixo ho respiram tots.
Hem de posar limit aquest desastre ecologic i aumentar un transport public sostenible i eficient.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris